ZIZANIO BET: Η Κυριακή των Ντέρμπι

Το απόλυτο 3/3 έκανε για ακόμα μια φορά στο χθεσινό κουπόνι το Zizanio Bet , χαρίζοντας χαμόγελα στους φίλους αναγνώστες , πιστούς της στήλης!


Συνεχίζουμε δυναμικά σήμερα με το κουπόνι της Κυριακής με ντέρμπι από ολόκληρη την Ευρώπη να υπόσχονται θέαμα. Μετά την αρκετή μελέτη, σας παρουσιάζουμε και σήμερα τις 3 επιλογές μας.

ΡΟΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ 19:00


Το πρώτο μας ταξίδι θα είναι στην Ιταλία για την Serie A για να ασχοληθούμε με το ντέρμπι της 4ης Ρομα με την 2η Νάπολι.

Στο στάδιο Ολίμπικο της Ρώμης που καθηλώνει και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο , η Ρόμα υποδέχεται την Νάπολι σε ένα ματς που υπόσχεται θέαμα , όπως άλλωστε γενικότερα το Ιταλικό πρωτάθλημα φέτος . Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι προέρχονται από την ήττα σοκ με 6-1 τη Πέμπτη κόντρα στη νορβηγική Μποντο/Γκλιμτ , οφείλουν μια τρανταχτή συγγνώμη στους οπαδούς τους και το σημερινό ματς είναι μια καλή ευκαιρία . Οι “Τζαλοροσι” , έχουν συγκεντρώσει τη φετινή χρονιά στη Serie A 15 βαθμούς ( 5 νίκες 3 ήττες ) , ενώ η ομάδα του Μουρίνιο έχει σκοράρει τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα 16 φορές ενώ έχει δεχτεί 8 γκολ ( ποσοστό που ανέρχεται στα 2 γκολ ανά ματς ενεργητικό και 1.1 παθητικό μ.ο.)


Ο Μουρινιο , δεν μπορεί να υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους Smalling και Spinazzola , ενώ αμφίβολη κρίνεται η κατάσταση του Zaniolo. Από τις απώλειες αυτές, αυτή του βράχου της άμυνας Άγγλου αμυντικού Smalling , θεωρώ θα δημιουργήσει προβλήματα.


Από την άλλη συναντάμε την 2η και άκρως φορμαρισμένη για φέτος Νάπολι, η οποία επιδιώκει θετικό απότελεσμα για να παραμείνει για ακόμη μια αγωνιστική στη πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης . Εξίσου οι 2 ομάδες είναι κουρασμένες από την Ευρωπαϊκή αγωνιστική δράση της Πέμπτης , ωστόσο και οι 2 είναι φτιαγμένες για τέτοιες αναμετρήσεις. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλλετι , προέρχεται από την νίκη με 3-0 κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας , ενώ στην Ιταλία διατηρεί το απόλυτο με 8 στις 8 νίκες , κάτι το οποίο έχει θέσει τους στόχους πολύ ψηλά για τη φετινή χρονιά. Οι Ναπολιτανοι σκοράρουν στη φετινή Σέριε Α περίπου 2.3 γκολ ανά ματς , ενώ έχουν δεχτεί μόλις 3 γκολ, ποσοστό μικρότερο του 0.5 γκολ ανά ματς. Ωστόσο, η πιθανή απώλεια του Μανωλά από την αμυντική γραμμή της, ίσως δημιουργήσει μπελάδες.


Σύμφωνα με τα ανωτέρω και ακολουθώντας το άστρο των Ναπολιτανων . Η στήλη μας θα επιλέξει τη διπλή ευκαιρία και over 1.5 υπέρ των φιλοξενούμενων.


ΡΟΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ Χ2διπλη ευκαιρία & OVER1.5

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 17:15

Επόμενο ταξίδι μας, που αλλού; Στο Ελ Κλασικο, στο ντέρμπι που κάθε χρόνο παρακολουθεί ολόκληρη η υφήλιος , στην απόλυτη αναμέτρηση μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Είπαμε, σήμερα είναι ημέρα ΝΤΕΡΜΠΙ.

Στο Καμπ Νου της Βαρκελώνης υποδέχεται η Μπαρτσελονα την Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα ματς που υπόσχεται όμορφο ποδόσφαιρο, όπως και κάθε χρονιά. Fun tip προτού προχωρήσουμε στην ανάλυση , είναι ότι σε κάθε Ελ Κλασικο , υπάρχει ένας παίχτης ο οποίος θα ξεχωρίσει , το σημερινό θεωρούμε θα έχει την υπογραφή του Karim Benzema!


Οι γηπεδούχοι, οποίοι βρίσκονται στην 8η θέση της φετινής La Liga , έχουν ξεκινήσει νοθροτατα τη χρονιά αντιδράσεις να υπάρχουν στο στρατόπεδα της ομάδας , φήμες περί αποχώρησης προπονητή , φήμες για διοικητικές αντιπαραθέσεις κλπ. Όπως όλοι γνωρίζουν με την μεταγραφή του Μέσσι για το Παρίσι Η Μπαρτσελόνα έχασε τον φυσικό ηγέτη της και βρίσκεται σε μια φάση αναπροσαρμογής , η οποία είναι λογικό να της στοιχίζει. Η ομάδα του Κούμαν, η οποία προέρχεται από την νίκη με 1-0 κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου για το Cjampions league , σκοράρει περίπου 2 γκολ ανά αναμέτρηση, ενώ δέχεται 1 γκολ σε κάθε ματς . Ο Ολλανδός τεχνικός των Μπλαουγκράνα, δεν μπορεί να υπολογίζει τους Pedri, Braithwaite, Araujo και Dembele, με τις απουσίες αυτές να δημιουργούν ανισορροπίες σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.


Από την άλλη η Ρεάλ , ταξιδεύει στη Βαρκελώνη με μοναδική σκέψη την μη απώλεια βαθμών , ενώ σε περίπτωση νίκης ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Σοσιεδάδ. Η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από την εμφατική νίκη στην Ουκρανία κόντρα στη Σαχτάρ με 0-5, ενώ δείχνουν ότι οι μηχανές της ομάδας έχουν ζεσταθεί για τα καλά , με τα μεγάλα ονόματά της να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα . Οι Μαδριλένοι του Αντσελοτι , σκοράρουν εγχώρια κάτι λιγότερο από 3 γκολ ανά ματς, ενώ δέχονται λίγο περισσότερο από 1. Ο Αντσελοτι δεν προβληματίζεται με σοβαρούς τραυματισμούς, καθώς έχει συνηθίσει στην απώλεια των τραυματισμένων παιχτών του.


Σύμφωνα με τα όσα παρατέθηκαν, και ακολουθώντας το άστρο του Καρίμ Μπενζεμα, επιλογή της στήλης μας θα είναι το


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ : Χ2ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ &over1.5

ΜΠΕΤΙΣ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 19:30


Τέλος, παραμένουμε στην Ισπανία και στη La liga για να ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Μπετις με την Ραγιο Βαγιεκάνο.

Η Μπέτις υποδέχεται στο Μπενιτο Βιγιαμαριν της Σεβίλλης, την αγαπημένη μου για φέτος Ράγιο Βαγιεκάνο , η οποία παρουσιάζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο.


Η 9η στη φετινή κατάταξη Μπέτις, προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη φορμαρισμένη Λεβερκούζεν για το Europa League, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί πλέον μια υπολογίσιμη δύναμη για το Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο . Η Μπέτις σε 9 αγωνιστικές έχει επιτύχει 4 νίκες 3 ισοπαλίες και 2 ήττες και για τον λόγο αυτό βρίσκεται κάπου στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Manuel Pellegrini , έχει σκοράρει 12 φορές φέτος, ενώ έχει δεχτεί 9 γκολ . Η ομάδα θα παρουσιαστεί πλήρης. Από την άλλη συναντάμε τη νεοφώτιστη Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία μετά από 9 αγωνιστικές πατάει ευρωπαϊκές θέσεις και παρουσιάζει ένα σύνολο ικανό να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε αντίπαλο . Η Ράγιο βρίσκεται στην 6η θέση με 5 νίκες 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Η ομάδα του Ισπανου Andoni Iraola έχει σκοράρει 15 φορές, ενώ έχει δεχτεί 9 γκολ. Ταξιδεύει στη Σεβίλλη με την σκέψη να παρουσιάσει ακόμα μια φορά όμορφο ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει ότι της αξίζει. Επιλογή της στήλης μας, η Ράγιο Βαγιεκάνο να σκοράρει ένα γκολ σε πολύ value απόδοση.

ΜΠΕΤΙΣ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΆΝΟ : over0.5 goal φιλοξενούμενου !

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.