ZIZANIO BET: Άλλη μία επιτυχία

Τελικά , ακόμα μια φορά το ρεπό της Δευτέρας , επέδρασε δημιουργικά για τη στήλη μας και επιστρέψαμε χθες με 3/3 επιτυχημένες επιλογές στην νύχτα των αστέρων. Όπως και χθες έτσι και σήμερα , η στήλη μας θα ασχοληθεί με τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση για το back to back ταμείο των προγνωστικών μας.

ΛΕΙΨΙΑ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 22:00

Πρώτο μας ταξίδι , στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα , όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Παρί σε ένα ματς που υπόσχεται σκορ και θέαμα. Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι υποδέχονται στο Red Bull Arena τους Παριζιάνους , παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για συνέχεια στην ευρωπαϊκή πορεία τους. Όλες οι τάξεις της ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά , ότι η ήττα σημαίνει και ταφόπλακα στα ευρωπαϊκά τους όνειρα. Η ομάδα του Jesse March , δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ακόμη ούτε βαθμό στην μάχη του Πρώτου Ομίλου του Uefa Champions League και θα τα παίξει όλα για όλα στην σημερινή αναμέτρηση. Η Λειψία στα Ευρωπαϊκά της σκοράρει 2 γκολ ανά ματς , ενώ έχει δεχτεί τον συγκλονιστικό αριθμό των περίπου 4 γκολ ανά αναμέτρηση. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών των Γερμανών , οπότε θα αρκεστουνε στην υπερβολική θέληση της Λειψίας για θετικό αποτέλεσμα σήμερα.


Από την άλλη η Παρί του Ποκετινο , παρά τα θεματακια που παρουσιάζουν ως προβλήματα σχεδόν όλα τα ρεπορτάζ ( περί αποχώρησης Ράμος και έντονου πρόβληματισμου του Μέσσι ) , προέρχεται από την ανατροπή κόντρα στη Λιλ στα εγχώρια, ενώ στην Ευρώπη βρίσκονται στην πρώτη θέση με ένα βαθμό πάνω από τη Σίτυ. Στη προηγούμενη μεταξύ τους αναμέτρηση με τους Γερμανούς , μάλιστα , η Παριζιάνοι επιβλήθηκαν με 3-2 , παρότι είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ. Η Παρί σκοράρει στο Champions League , 2 γκολ ανά ματς ενώ δέχεται μόλις 1. Παρά τούτα , ο Pocchetino δεν μπορεί να υπολογίζει για τη σημερινή αναμετρηση τους Messi και όπως γνωρίζουμε Ramos , αλλά και τους Veratti , Bernat , Paredes και Rafinha , δυνατά γρανάζια στη λειτουργία της ομάδας.
Σύμφωνα με τα παραπάνω και με βάση την μορφή τελικού που μοιάζει το σημερινό παιχνίδι για τους γηπεδούχους επιλογή της στήλης μας θα είναι το να σκοραρουν τουλάχιστον 2 φορές στο σημερινό ματς. Δεν επιλέγουμε το θετικό αποτέλεσμα γιατί ως γνωστόν, η επιθετική γραμμή της Παρί με Mbappe και Neymar είναι άκρως απρόβλεπτη.


ΛΕΙΨΙΑ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: over 1.5 goal γηπεδούχου.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 22:00

Και ταξιδεύουμε στο Λίβερπουλ για μια αναμέτρηση που τα τελευταία χρόνια έχει λάβει εχθρικές διαστάσεις.

Η άκρως φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό Λίβερπουλ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης , σε ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους φιλοξενούμενους αλλά και μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους να κλειδώσουν τη πρώτη θέση του ομίλου.


Οι ” Reds ” , οι οποίοι προέρχονται από την ισοπαλία κόντρα στην Μπράιτον εντός έδρας της τελευταία αγωνιστική , δεν μπορούν να ξεχάσουν την επιβλητική νίκη με 0-5 απεναντι στον αιώνιο αντίπαλο τους στο Old Trafford, κάτι το οποίο σαφέστατα ανέβασε πολύ το ηθικό της ομάδας. Πέραν των εγχώριων η Λίβερπουλ , βρίσκεται στην πρωτη θέση του Δεύτερου Ομίλου με 9 βαθμούς και με νίκη σήμερα εξασφαλίζει τη θέση αυτή. Η ομάδα του Jurgen Klopp , σε 3 αναμετρήσεις στον όμιλο έχουν σκοράρει 11 φορές ( περίπου 4 γκολ μ.ο. ανα ματς ) και έχουν δεχτεί 5 γκολ ( περίπου 2 γκολ μ.ο. ανά ματς ). Είναι εμφανέστατο ότι η επιθετική γραμμή της Λίβερπουλ δεν υπολογίζει αντίπαλες άμυνες. Ο Κλοπ πέραν των γνωστών απωλειών δεν μπορεί να υπολογίζει στο σημερινό ματς τον Nabi Keita.


Από την άλλη πλευρά , η Ατλέτικο ταξιδεύει στο Άνφιλντ με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα , καθώς μοιράζεται τη δεύτερη θέση του ομίλου με τη μαχητική Πόρτο , η οποία δεν το βάζει εύκολα κάτω.
Η Ομάδα του Σιμεονε , η οποία προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στη Μπέτις για τη Λα Λίγκα , ηττήθηκε στην προηγουμενη αγωνιστική του Champions League από τη σημερινή αντίπαλο της με 2-3 σε ένα ματς που πριν τη κόκκινη του Griezzman φάνταζε ελεγχόμενο. Η Ατλέτικο στα πλαίσια του 2ου Ομίλου , έχει σκοράρει σε 3 αγωνιστικές 4 φορές και έχει δεχτεί 4 γκολ, στατιστικό που ανέρχεται λίγο πάνω από το 1 γκολ ανά ματς μ.ο. Ο Τσολο , ωστόσο ταξιδεύει στο Άνφιλντ , χωρίς τους Γκριζμαν , Λεμαρ , Μάρκος Γιορεντε και Savic , γεγονός που αποδυναμώνει με τον τρόπο του , όλες τις γραμμές των Ισπανών.
Με βάση τα όσα παρατέθηκαν και με βάση το επιθετικό δαιμόνιο της Λίβερπουλ τελευταία , επιλογή της στήλης μας θα είναι το line του over.


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ : over 2.5 goal.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΓΙΑΞ 22:00

Τέλος , ταξιδεύουμε στη Βεστφαλία σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι αναζητούν εκδίκηση με σημαντικές ωστόσο απουσίες.

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται στο Signal Iduna Park τον πρωταθλητή Ολλανδίας Άγιαξ σε ενα ματς που υπόσχεται όμορφο ποδόσφαιρο.
Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι προέρχονται από 2 σερί νίκες για τη Bundesliga , στα παιδιά του 3ου Ομίλου του Champions League γνώρισαν την βαρύτατη ήττα με 4-0 απέναντι στον Άγιαξ στην προηγούμενη αγωνιστική , γεγονός που σίγουρα έθιξε τον εγωισμό του στρατοπέδου των Γερμανών.


Οι Βεστφαλοι , οι οποίοι βρίσκονται στην 2η θέση στο πρωτάθλημα τους με εντυπωσιακή πορεία φέτος , βρίσκονται και στη δεύτερη θέση του ομίλου τους και επιθυμούν απάντηση στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στους Ολλανδούς. Η ομάδα του Marco Rose , στην Ευρώπη σκοράρει 1 γκολ ανα ματς , ενώ έχει δεχτεί 5 γκολ ( 4 εκ των οποίων από τον Άγιαξ ). Ωστόσο , ο τεχνικός της Ντόρτμουντ έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απώλειες για το σημερινό ματς. Σύμφωνα και με τα τελευταία ρεπορτάζ , θα αγωνιστεί χωρίς τους Can , Guerreiro , Dahoud , Schulz , Reyna ( που έχει συνηθίσει την απουσία του ) αλλά και χωρίς τον Haaland και όσοι παρακολουθούν την Ντόρτμουντ θα γνωρίζουν ότι οι Γερμανοί είναι εντελώς άλλη ομάδα χωρίς τον Νορβηγό, με λιγότερη σιγουριά , αυτοπεποίθηση και χωρίς το σίγουρο γκολ ( και με τα στατιστικά του Χααλαντ λογικό μας μοιάζει ).


Από την άλλη , συναντάμε τον Άγιαξ , ίσως την πιο φορμαρισμένη ευρωπαϊκή ομάδα τη φετινή χρονιά (κάτ’ εμάς, έστω είναι). Ο Άγιαξ , ο οποίος βρίσκεται πρώτος και στην Ερεντιβιζιε ( όπου σκοράρει τον εντυπωσιακό αριθμό των 3.7 γκολ ανά ματς , ενώ έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ σε 11 αναμετρήσεις ) , ταξιδεύει στο Ντόρτμουντ με σκοπό να εξασφαλίσει αυτή τη πρώτη θέση , που άλλωστε του αξίζει με το ποδόσφαιρο που έχει παρουσιάσει. Η ομάδα του Ερίκ Τεν Χαγκ , στο Τσάμπιονς Λιγκ , σε 3 φετινές αναμετρήσεις έχει σκοράρει τον εντυπωσιακό αριθμό των 11 γκολ , ενώ έχει δεχτεί μόλις 1. Μάλιστα ο τεχνικός των Ολλανδών δεν έχει να αντιμετωπίσει απώλειες για το σημερινό ματς.


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν , αυτη τη φορά η στήλη μας δεν θα κάνει επιλογή , αλλά μια ερώτηση , Ποιος μπροει να πάει κόντρα στον φετινό Άγιαξ;


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΓΙΑΞ : Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ & over 1.5 goal.

Υ.Γ. ! Οποιος θέλει να εμπλουτίσει λιγάκι την απόδοση του δελτίου του , ο άσσος της πρωτοπόρου στη Τσάμπιονσιπ Μπορνμουθ σήμερα , κόντρα στη Πρέστον στις 21:45 , παρουσιάζει απόδοση που εξιταρει.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.