ZIZANIO BET: Για το σερί

Ακόμα ένα ταμείο στη συλλογή του Zizanio Bet μας χάρισε η χθεσινή στοιχηματικη ημέρα. Ο αιώνιος Ρανταμελ Φαλκαο σκοράρε στο 83 μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και η στήλη μας απογειώθηκε ακόμη ένα Σάββατο.
Κυριακή 7/11 σήμερα και το κουπόνι είναι γεμάτο σκληρές αναμετρήσεις από όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έχουμε ξεχωρίσει όπως κάθε φορά 3 βαλιου επιλογές και είμαστε έτοιμοι να σας τις παρουσιάσουμε!

ΝΑΠΟΛΙ – ΒΕΡΟΝΑ 19:00

Πρωτο μας ταξίδι στην Νάπολι ( πόλη που έχουμε επισκεφθει και από την πρώτη στιγμή , είναι ξεκάθαρο το πόσο σημαντική είναι η τοπική ομάδα στις καρδιές των Ναπολιτανων ) , όπου η τοπική ομάδα με το ποδόσφαιρο που παρουσιάζει έχει θέσει το πήχη ψηλά , κάνοντας τους πάντες να καταλάβουν ότι είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Serie A και η ατμόσφαιρα σε κάθε εντός έδρας ματς το κάνει ακόμη πιο κατανοητό.
Η Νάπολι υποδέχεται σήμερα στο στάδιο Diego Armando Maradona την μαχητική Βερόνα, η οποία τις τελευταίες αγωνιστικές πετάει φωτιές.


Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι μοιράζονται την πρώτη θέση της κατάταξης με την Μίλαν , έχοντας συγκεντρώσει 31 βαθμούς , παραμένει αήττητη φέτος , έχοντας μόλις 1 ισοπαλία κόντρα στη Ρόμα. Η ομάδα του Luciano Spalleti , εντυπωσιάζει σε όλες τις γραμμές του γηπέδου , αφού έχει σκοράρει 23 φορές σε 11 ματς , ενώ έχει δεχτεί μόλις 3 γκολ ( στατιστικό που εντυπωσιάζει ). Ωστόσο , στη σημερινή αναμέτρηση , κόντρα στη φορμαρισμένη όπως προαναφέραμε Βερόνα , ο Σπαλλετι δεν μπορεί να υπολογίζει τους δύο βασικούς αμυντικούς του , Κουλιμπαλι (λόγω κόκκινη κάρτας) και του Μανωλά (λόγω μυϊκού τραυματισμού). Η Νάπολι θέλει να παραμείνει αήττητη και θα πρέπει να μεταφέρει το βάρος στην επίθεση της για το θετικό αποτέλεσμα.


Από την άλλη συναντάμε την 10η στη βαθμολογία Βερόνα , η οποία με την αλλαγή προπονητή δείχνει να είναι ασταμάτητη. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από νίκες κόντρα σε Γιούβε και Λάτσιο , ενώ πολύ δύσκολα έβαλαν και στη Μίλαν , αφού οι Μιλανεζοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0. Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφερθούμε στον παράγοντα Giovanni Simeone , ο οποίος σκοράρει κατά ριπάς έχοντας σκοράρει στα τελευταία 3 ματς 6 γκολ. Ο τεχνικός της ομάδας Igor Tudor δεν υπολογίζει αντιπάλους και παρατάσει σε κάθε ματς την ομάδα του άκρως επιθετική έτοιμη να διεκδικήσει το αποτέλεσμα. Η Βερόνα σκοράρει τη φετινή χρονιά 24 γκολ σε 11 αναμετρησεις , ενώ έχει δεχτεί 10 γκολ , στατιστικό το οποίο μάλλον δείχνει ότι η 10η θέση την αδικεί.


Επιλογή της στήλης μας , με βάση την φόρμα της Βερόνα , αλλά και την αμυντική ανισορροπία που ίσως προκαλέσει η απώλεια των δύο αμυντικών των Ναπολιτανων , θα είναι το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν.
ΝΑΠΟΛΙ – ΒΕΡΟΝΑ : G/G

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ 19:30

Επόμενο μας ταξίδι στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην Παμπλόνα για την αναμέτρηση της τοπικής Οσασούνα με την πρωτοπόρο μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική της Λα Λίγκα Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Στο γήπεδο Ελ Σανταρ υποδέχεται η Οσασούνα την Σοσιεδάδ σε ένα ματς που υπόσχεται θέαμα και δίνει γόητρο στο νικητή.


Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι έχουν εκπλήξει το ποδοσφαιρικό κοινό της Ισπανίας φέτος , βρίσκονται στην 7η θέση του πίνακα της Λα Λίγκα και έχουν μεγάλους στόχους για φέτος , οι οποίοι όμως χρειάζονται και μεγάλα αποτελέσματα , όπως ίσως είναι το σημερινό και οι ιθύνοντες στο στρατόπεδο της Οσασούνα το γνωρίζουν. Η ομάδα του Jacoba Arrasate προέρχεται από την ήττα κόντρα στη Σεβίλλη , ωστόσο στο προηγούμενο ματς εντυπωσίασε φεύγοντας με τον βαθμό της Ισοπαλίας μέσα από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Παρουσιάζει ένα σύνολο ικανό να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα και αυτό προσπαθεί να αποδεικνύει σε κάθε αναμέτρηση.η Οσασούνα φέτος έχει σκοράρει 14 φορές σε 12 αναμετρήσεις , ενώ έχει δεχτεί 15 γκολ.


Από την άλλη τι να πούμε για την φετινή πρωτοπόρο της Λα Λίγκα. Η φιλοξενούμενη Σοσιεδάδ μαγεύει αγωνιστική την αγωνιστική και είναι σίγουρο πως θα δυσκολέψει πολύ τις “μεγάλες” στην μάχη του τίτλου. Η ομάδα του Imanol Alguacil , αποτυπώνει το πλάνο του προπονητή σε κάθε αναμέτρηση και το επιθετικό ποδόσφαιρο με κτητική κατοχή μπάλας το αποδεικνύει. Οι γηπεδούχοι φέτος έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και από τότε τόσο σε Ισπανία όσο και Ευρώπη δεν έχουν γνωρίσει την ήττα. Η Σοσιεδάδ έχει σκοράρει 17 φορές φέτος , ενώ έχει δεχτεί μόλις 10 γκολ.


Επιλογή της στήλης μας και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι το αμφότερες ομάδες να σκοράρουν γιατί γνωρίζουμε πως η Παμπλόνα είναι μια δυσκολη έδρα για οποιαδήποτε ομάδα.


ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ : G/G

ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 20:30


Τέλος , τηλεμεταφορά στην Γερμανια και πιο συγκεκριμένα στο Φιρτ για την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με την Άιντραχτ , σε ένα ματς ευνοϊκό για τους γηπεδούχους θα έλεγε κανείς.
Η Γκροιτερ Φιρτ υποδέχεται στο Σπορτπακ Ρονστοφ την Άιντραχτ , η οποία ταξιδεύει με βαριά πόδια μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη.
Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει μόλις 1 βαθμό τη φετινή χρονιά ευελπιστούν σε μια καλή εντός έδρας εμφάνιση που θα την χαρίσουν λίγους βαθμούς ακόμα. Δεν είναι ότι η ομάδα του Φιρτ παρουσιάζει κακό ποδόσφαιρο , ωστόσο είναι ποιοτικά διάφορα προς το κακό από τις υπόλοιπες ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα με το τριφύλλι στη καρδιά της φετινή χρονιά εχει σκοράρει 7 φορές , ενώ έχει δεχτεί τον τρομακτικό αριθμό των 27 γκολ σε κάθε ματς. Παρά ταύτα , ίσως σήμερα η επιθετική γραμμή της ομάδας βρει χώρους λόγω της πιθανής κόπωσης των φιλοξενούμενων.


Από την άλλη συναντάμε την Άιντραχτ , η οποία αντιμετώπισε μεσοβδόμαδα τον Ολυμπιακό για το Europa League και δεν θα λέγε κανείς ότι εντυπωσιάζει στη φετινή Μπουντεσλίγκα ή παρουσιάζει το ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει τις περασμένες χρονιές. Η Άιντραχτ βρίσκεται μόλις 1 θέση πάνω από τη ζώνη υποβιβασμου με 9 βαθμούς , ενώ είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα φέτος( 6 τον αριθμό ). Η ομάδα του Oliver Glasner φέτος σκοράρει 1 γκολ ανά ματς , ενώ δέχεται περίπου 1.5. Στη σημερινή αναμέτρηση , ίσως βρει λίγο παραπάνω χώρους επιθετικά , λόγω της κακής αμυντικής λειτουργίας της Γκροιτερ. Ωστόσο ο τεχνικός της Άιντραχτ δεν μπορεί να υπολογίζει τους Borre , Durm ,Paciencia , ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Kostic. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ο Σέρβος θα αγωνιστεί.


Επιλογή της στήλης μας θα είναι το libe του over.


Γκροιτερ Φιρτ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: over 2.5 goal

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.