Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης: Πρώτη συζήτηση της αντιπροσωπείας του ΕΚ για θέματα της Διάσκεψη

Σήμερα, Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου, μέλη της αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης θα έχουν μια πρώτη συζήτηση, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από την Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας, σχετικά με θεματικές που συζητούν παράλληλα οι Ομάδες Ευρωπαίων Πολιτών (17:35-19:45, ώρες Ελλάδας).

   Οι συζητήσεις θα περιστραφούν γύρω από θέματα που καλύφθηκαν από τις δύο πρώτες από τις τέσσερεις Ομάδες Ευρωπαίων Πολιτών (Πρώτη Ομάδα: οικονομία, κοινωνική δικαιοσύνη και εργασία, ψηφιακός μετασχηματισμός, πολιτισμός, εκπαίδευση, νεολαία και αθλητισμός. Δεύτερη Ομάδα: ευρωπαϊκή δημοκρατία, αξίες, δικαιώματα, κράτος δικαίου και ασφάλεια). Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τρεις εκπρόσωποι από την Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας (ΕΥΕ) θα παρουσιάσουν προτάσεις από την Έκθεση Ιδεών της Νεολαίας σχετικά με αυτά τα θέματα.

   Οι ευρωβουλευτές θα συζητήσουν, επίσης, την πρόοδο των Ομάδων Εργασίας της Ολομέλειας της Διάσκεψης για τις θεματικές «Ευρωπαϊκή Δημοκρατία» και «Οικονομία, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εργασία».

   Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Κέντρο Πολυμέσων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (https://multimedia.europarl.europa.eu/el/delegation-to-conference-on-future-of-europe_20211117-1630-SPECIAL-DELEGATIONS_vd).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.