ΗΑΕ: Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανακοινώνουν ότι το “Σαββατοκύριακο” θα πέφτει πλέον κανονικά Σάββατο και Κυριακή

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα προχωρήσουν σε εργάσιμη εβδομάδα τεσσερισήμισι ημερών ξεκινώντας από την επόμενη εβδομάδα, με το πλήρες Σαββατοκύριακο να πέφτει κανονικά το Σάββατο και την Κυριακή, όπως μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων WAM.

Μέχρι σήμερα το “Σαββατοκύριακου” σε αυτό το κράτος του Κόλπου εφαρμόζεται Παρασκευή και Σάββατο, οπότε ήταν και αργία. Σύμφωνα με το WAM, από την 1η Ιανουαρίου του 2022 οι υπηρεσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης θα μεταφερθούν στο καθεστώς του νέου κανονικού Σαββατοκύριακου, που ξεκινά το απόγευμα της Παρασκευής και συνεχιζεται Σάββατο και Κυριακή.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο εμπορικός και τουριστικός κόμβος της περιοχής, έχουν κατά την προηγούμενη χρονιά λάβει μέτρα για να καταστήσουν την οικονομία τους πιο ελκυστική σε ξένες επενδύσεις και ικανούς εργαζομένους σε μια περίοδο κατά την οποία εντείνεται η οικονομική αντιπαλότητα με τη γειτονική Σαουδική Αραβία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.