Πολίτης συνομιλεί με τον πρόεδρο Μπάιντεν λέγοντας του «Let’s go Brandon» και ο πρόεδρος συμφωνεί

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, μαζί με την σύζυγο του Τζιλ τήρησαν την Αμερικάνικη παράδοση που θέλει ο πρόεδρος να ανταλλάζει ευχές για τα Χριστούγεννα μιλώντας τηλεφωνικά με τους πολίτες.

Κατά τη διάρκεια ενός τηλεφωνήματος ο πολίτης με τον οποίο συνομιλούσε ο πρόεδρος έκλεισε με την φράση «Let’s go Brandon» η οποία από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν δημοσιογράφος του NBC παίρνοντας συνέντευξη σε σιρκουί στο NASCAR από τον οδηγό ράλι Μπράντον Μπράουν προσπάθησε να καλύψει τις ιαχές του κοινού που φώναζε «F@ck you Biden» λέγοντας πως το κοινό υποστηρίζει τον Μπράου φωνάζοντας «Let’s fo Brandon».

Η φράση αυτή από εκεί και πέρα ταυτίστηκε με το «F@ck you Biden» και χρησιμοποιείται συνεχώς στα μέσα κοινωνική δικτύωσης αλλά και σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στις ΗΠΑ.

Η απάντηση που έδωσε ο Τζο Μπάιντεν δείχνει πως μάλλον δεν κατάλαβε την σημασία της φράσης καθώς η απάντηση που έδωσε ήταν «Σύμφωνοι, let’s go Brandon».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.