ΙΣΧΥΡΗ έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: 6 νεκροί και 53 τραυματίες ο μέχρι στιγμής απολογισμός, από την έκρηξη άγνωστης αιτίας στην οδό Istiklal στο κέντρο της Πόλης, που εκείνη την στιγμή ήταν γεμάτη κόσμο

Έκρηξη στην πλατεία Ταξίμ σημειώθηκε πριν από λίγο στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την έκρηξη που σημειώθηκε σε έναν πολυσύχναστο πεζόδρομο υπάρχουν τουλάχιστον 6 νεκροί και πολλοί τραυματίες με τις πρώτες πληροφορίες να είναι συγκεχυμένες.

Στην περιοχή έσπευσαν πυροσβέστες, αστυνομία και ασθενοφόρα. Η αστυνομία έχει λάβει έκτακτα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή που σημειώθηκε η έκρηξη. Στο ακόλουθο βίντεο φαίνεται ο κόσμος να περπατάει αμέριμνος και στο βάθος της οδού Ιστικλάλ να σημειώνεται μια μεγάλη έκρηξη. Δευτερόλεπτα μετά άλλοι έφυγαν τρέχοντας από το σημείο.

Όπως μετέδωσε το CNNTurk από την έκρηξη άγνωστης αιτίας που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην οδό Istiklal στο κέντρο της Κωνσταντινούπολη, που εκείνη την στιγμή ήταν γεμάτο κόσμο, που όπως φαίνεται σε βίντεο, περπατούσε αμέριμνος και στο βάθος της οδού να σημειώνεται μια μεγάλη έκρηξη. Δευτερόλεπτα μετά οι περισσότεροι άλλοι έφυγαν τρέχοντας από το σημείο.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η έκρηξη οφείλεται σε βομβιστή αυτοκτονίας σε περιοχή που υπήρχαν πολλοί πολίτες. Βίντεο από τουρκικά μέσα δείχνουν περιπολικά και ασθενοφόρα να σπεύδουν στο σημείο όπου συνέβη η έκρηξη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νομάρχη της Κωνσταντινούπολης υπάρχουν θύματα και τραυματισμένοι.

Ο σταθμός της αστυνομίας Κασίμπασα που βρίσκεται δίπλα ανέφερε ότι όλα τα πληρώματα έχουν μεταβεί στο σημείο της έκρηξης, χωρίς να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες. Την είδηση για τον πρώτο νεκρό επιβεβαίωσε ο τοπικός κυβερνήτης. Το γεγονός ότι η Αρχή Ελέγχου των ραδιοτηλεοπτικών μέσων (RTUK) επέβαλε απαγόρευση στην μετάδοση ειδήσεων σχετικά με την έκρηξη αυξάνει την αγωνία για τον συνολικό απολογισμό των θυμάτων της φονικής έκρηξης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ & ΕRTNEWS.GR

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.