Η ανασκόπηση των ειδήσεων της εβδομάδας που πέρασε μέσα από το tozizanio.gr

Ας δούμε τις σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας μέσα από το tozizanio.gr:

Δευτέρα 01 Νοεμβρίου 2021

Η περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε με την πρόταση του Παύλου Γερουλάνου αλλά και του Νίκου Ανδρουλάκη για τη διεξαγωγή debate για τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής ενώ παράλληλα είχαμε και την πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Η μέρα συνεχίστηκε έχοντας το πρώτο ρεκόρ κρουσμάτων από τα πολλά που ακολούθησαν. Υπήρξε επίσης άρθρο από τον Ερρίκο-Κωνσταντίνο Κλόπφερ σε σχέση με την συνεδρίαση της COP26.

Τρίτη 02 Νοεμβρίου 2021

Η Τρίτη ήταν η ημέρα που πάρθηκε η απόφαση για την διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψήφιων αρχηγών του ΚΙΝΑΛ. Ακόμη είχαμε την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας σε συνδυασμό με ένα επόμενο ρεκόρ κρουσμάτων. Τέλος είχαμε νέο άρθρο από την Ελένη Δημοπούλου.

Τετάρτη 03 Νοεμβρίου 2021

Την Τετάρτη ο υποψήφιος για την προεδρεία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, ξεκίνησε την περιοδεία του στην επαρχία από την Άρτα και την Πρέβεζα. Ακόμη υπήρξε δήλωση από τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, στην οποία αναφέρει πως το 40% των Ελλήνων δεν πιστεύει στην επιστήμη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέκλεισε ξανά το ενδεχόμενο νέου lockdown σε συνέντευξη του στο MEGA ενώ, τέλος, ανακοινώθηκε η δημιουργία του covid free wallet από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Πέμπτη 04 Νοεμβρίου 2021

Την Πέμπτη ανακοινώθηκε η έγκριση του χαπιού της Merck κατά του κορωνοϊού ενώ η χώρα κατέγραψε άλλο ένα ρεκόρ κρουσμάτων. Επίσης η Ιερά Σύνοδος σε ανακοίνωση της έκανε έκκληση για την διενέργεια rapid test στους ανεμβολίαστους πιστούς για να μπουν στους ναούς. Τέλος, έγιναν οι πρώτες διεργασίες για τον νέο κλιματικό νόμο.

Παρασκευή 05 Νοεμβρίου 2021

Την Παρασκευή υπήρξε ανακοίνωση για χάπι και από την φαρμακευτική εταιρεία Pfizer. Ο υποψήφιος για την προεδρεία του Κινήματος Αλλαγής και πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Παπανδρέου ξεκίνησε την περιοδεία του στην επαρχία ενώ ο Παύλος Γερουλάνος έδωσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο newsbomb.gr. Παράλληλα επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ αστυνομικών και πυροσβεστών κατά την διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενώ η χώρα κατέγραψε ξανά ρεκόρ κρουσμάτων.

Σάββατο 06 Νοεμβρίου 2021

Το Σάββατο ξεκίνησε η εφαρμογή των νέων μέτρων που πήρε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Παράλληλα είχαμε συλλαλητήριο των πληγέντων των πυρκαγιών. Η μέρα τελείωσε με ένα απολαυστικό άρθρο της Ελένης Δημοπούλου.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.