ZIZANIO BET: Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

Μετά από δύο μέρες με 100% επιτυχία η στήλη Zizanio Bet είναι πάλι εδώ.

Από την ημέρα που ξεκίνησε η στήλη μας έχει γνωρίσει μόνο επιτυχίες με 3 στα 3 χθες και προχθές κερδισμένα σημεία σε σεβαστές αποδόσεις. ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ .

Συνεχίζουμε σήμερα συντροφιά με την μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, το UEFA CHAMPIONS LEAGUE . Ματς που υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα και εκπλήξεις συναντάμε στο σημερινό κουπόνι. Όπως αναφέρει και ο τίτλος , ” ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει ” , έτσι λοιπόν και σήμερα , η στήλη μας έχει ξεχωρίσει δύο value αποδόσεις από το Champions League και μία από την πολυαγαπημένη δεύτερη Αγγλίας , Championship.

ATALANTA – BSC YOUNG BOYS 19:45

Η Αταλάντα υποδέχεται στο Gewiss Stadium στο Μπέργκαμο την φορμαρισμένη Γιουνγκ Μπόις σε ένα ματς που υπόσχεται συγκινήσεις. Oι Μπεργαμάσκι , είναι ομάδα που αρέσκεται στο γρήγορο και επιθετικογενές ποδόσφαιρο κάτι το οποίο αποδεικνύει το γεγονός ότι στα τελευταία 5 παιχνίδια της τα 4 έχουν λήξει με over 2.5 goal, ενώ και στα 4 έχουν σκοράρει αμφότερες οι ομάδες. Η ομάδα του Gian Piero Gasperini , στην πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου του φετινού Champions League , γνώρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα με σκορ 2-2 , ενάντια στην Βιγιαρεάλ του Ουνάι Έμερι . Η ιταλική ομάδα σε 7 επίσημες αναμετρήσεις φέτος , έχει σκοράρει 10 φορές ενώ η άμυνα της έχει παραβιαστεί 8 φορές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , ο Gasperini , δεν μπορεί να υπολογίζει εκτός του Ηateboer , που βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης απο πέρυσι , τον Jose Luis Palomino αλλά και τον θαυματουργό Luis Muriel.
Από την άλλη , η ελβετική Γιουνγκ Μπόιζ φέτος τρομάζει. Η ομάδα του Wagner David , σε 16 επίσημες αναμετρήσεις φέτος , στην ελβετική Σουπερ Λιγκ και στο Champions League ( προκριματικά και ομίλους ) έχει 11 νίκες 4 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα . Αξίζει να σημειωθεί , η εντυπωσιακή εμφάνιση , η οποία συνοδεύτηκε με νίκη ενάντια στην Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-1. Η άκρως επιθετική Γιουνγ Μπόιζ , σε 16 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 43 φορές , αριθμός που μόνο δέος προκαλεί , ενώ δέχεται περίπου 1 γκολ ανά παιχνίδι.
Η επιλογή της στήλης δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική από το line των over 3.5 goal .
ATALANTA – BSC YOUNG BOYS over 3.5 goal

JUVENTUS – CHELSEA 22:00

Στο μεγαλύτερο ντέρμπι του σημερινού ευρωπαϊκού κουπονιού συναντάμε την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Τσέλσι. Η Γηραιά Κυρία υποδέχεται την κάτοχο του τίτλου, στο Juventus Stadium(για τους ρομαντικούς , άλλοτε Delle Alpi) ,σε ένα ματς για γερά νεύρα. Η ομάδα του Massimiliano Allegri , μετά το νωθρό ξεκίνημα στην Serie A ( 10η θέση ) , ανέκαμψε στην πρώτη αγωνιστική του Champions League , με το επιβλητικό 0-3 απέναντι στη Σουηδική Μάλμε. Ωστόσο , τη χειρότερη δυνατή στιγμή , οι Ιταλοι έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός των άλλων τους τραυματισμούς του Arthur , Dybala και του πρώτου σκόρερ για φέτος Μorata . H Γιουβέντους προέρχεται από 2 νίκες με Σαμπντόρια και Σπέτσια , ωστόσο η άμυνα της προβληματίζει , αφού έχει δεχτεί στα τελευταία 2 ματς μόνο 4 γκολ. Σε 7 επίσημες αναμετρήσεις η Γιούβε εχει 13 γκολ ενεργητικό και 10 παθητικό , κατι το οποίο θα πρέπει να προβληματίζει τον Αλέγκρι.


Στην αντίπερα όχθη , η κάτοχος του τίτλου και άκρως φορμαρισμένη Chelsea έρχεται στο Τορίνο με μοναδική σκέψη το τρίποντο . Θα έλεγε κανείς ότι με τον Thomas Tuchel, η Τσέλσι έχει βρει τον δάσκαλο της. Ο Τουχελ παρουσιάζει φέτος την Τσέλσι πειθαρχημένη σε όλες τις ζώνες με πλάνο και συγκροτημένο ποδόσφαιρο. Αυτό άλλωστε γίνεται αντιληπτό από το γεγονός ότι ”οι Μπλε” σε 7 επίσημες αναμετρήσεις φέτος έχουν μόλις μία ήττα και αυτή με 0-1 από την Μάντσεστερ Σίτυ του Γκουαρδιόλα, ενώ στα υπόλοιπα ματς έχουν κερδίσει τα 5 και έχουν μόλις μία ισοπαλία στο Άνφιλντ. Ο Τούχελ, δεν μπορεί να υπολογίζει τους James , Kante , Mount και Pulisic, ωστόσο το βαθύ ρόστερ της αγγλικής ομάδας του επιτρέπει να την παρουσιάσει χωρίς να γίνονται αντιληπτές οι ελλείψεις.
Επιλογή της στήλης μας για το εν λόγω ματς είναι o value διπλασιασμός στο διπλό της Chelsea.
JUVENTUS – CHELSEA 2

Υ.Γ. Μπορεί κανείς να προτιμήσει το over 1.5 goal φιλοξενούμενου, ωστόσο η ικανότητα των Μπλε φέτος να διατηρούν το 0 στην άμυνα , με κάνει να προτιμώ το καθαρό διπλό καθώς το 0-1 μου μοιάζει αρκετά πιθανό.

PETERBOROUGH – BORNEMOUTH 21:45

Και τώρα , πάλι στην αγαπημένη μας Τσαμπιονσιπ συναντάμε την αναμέτρηση της Πιτερμπόρο με την Μπόρνμουθ .

H 21η Πιτερμπόρο υποδέχεται στην έδρα της την 2η Μπόρνμουθ . Οι γηπεδούχοι σε 9 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα έχουν συγκεντρώσει μόλις 7 βαθμούς με δύο εντός έδρας νίκες και μια ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι τις 9 αυτές πρώτες αγωνιστικές έχουν σκοράρει 9 φορές ενώ έχουν δεχτεί 20 γκολ. Η συνοχή της αμυντικής γραμμής της ομάδας του Πιτερμπορο είναι εμφανές ότι αντιμετωπίζει προβλήματα.
Από την άλλη η φιλοξενούμενη Μπόρνμουθ , πλασάρεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα , με ενα ματς λιγότερο και μόλις 1 βαθμό διαφορά από την πρωτοπόρο μέχρι σήμερα West Bromwich. Οι φορμαρισμένοι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 4 διαδοχικές νίκες , ενώ στο φετινό πρωτάθλημα έχουν 16 γκολ ενεργητικό και μόλις 6 παθητικό.
Η στήλη μας επιλέγει ως value απόδοση το over 1.5 goal φιλοξενούμενου.

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ : over 1.5 goal Bornemouth

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΖΙΖΑΝΙΟ BET ΔΕΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΖΕΤΑΙ!!

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.