Zizanio Bet: Back 2 Back ταμείο , μετά το χθεσινό 3 στα 3

Το Ζιζάνιο σας στέλνει «ταμείο» με Champions League.

Ύστερα από το χθεσινό 3 στα 3 ακόμη μια αγωνιστική έρχεται στο UEFA CHAMPIONS LEAGUE με αναμετρήσεις που συγκλονίζουν, μεγαθήρια ρίχνονται στη μάχη για τη πρόκριση από τους ομίλους της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης. Σπουδαία ματς όπως το MANCHESTER CITY – PARIS SAINT GERMAIN , MILAN – ATLETICO MADRID , PORTO – LIVERPOOL κ.α.

Από τα ματς του κουπονιού της Τρίτης , στοιχηματικά μπορούμε να ξεχωρίσουμε τρεις επιλογές σε value αποδόσεις, 2 εξ αυτών από το UEFA CHAMPIONS LEAGUE και 1 από την αγαπημένη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας CHAMPIONSHIP.

LEIPZIG – CLUB BRUGGE

Στον Α όμιλο του φετινού CHAMPIONS LEAGUE συναντάμε την αναμέτρηση της Λειψίας με την Μπριζ . Η Λειψία υποδέχεται την Μπριζ στο RED BULL ARENA , προσδοκώντας να επανορθώσει μπροστά στους οπαδούς της για το βαρύ 6-3 απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο αποτέλεσμα την έχει αφήσει στην τελευταία θέση του ομίλου, αφού Παρί και Μπριζ συγκέντρωσαν από 1 βαθμό μετά το ισόπαλο τους 1-1 της πρώτης αγωνιστικής. Η ομάδα του Jesse Marsch , προέρχεται από το επιβλητικό 6-0 απέναντι στη Χέρτα Βερολίνου για την 6η αγωνιστική ημέρα της BUNDESLIGA .Η Λειψία στα τελευταία 7 παιχνίδια της σε BUNDESLIGA και CHAMPIONS LEAGUE , έχει επιτύχει 15 γκολ και έχει δεχθεί 13. Θα έλεγε κανείς ότι είναι ομάδα που αρέσκεται στο γρήγορο ποδόσφαιρο προσπαθώντας να επιβάλλει σε οποιοδήποτε ματς τον δικό της ρυθμό , κάτι το οποίο φέτος έχει πληρώσει ακριβά ενάντια σε Μαν. Σίτι και Μπάγερν οπού δέχτηκε τα 10 από τα 13 φετινά γκολ στο παθητικό της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Jesse Marsch δεν μπορεί να υπολογίζει τους πολύπειρους ANGELINO , DANI OLMO και MARCEL HALSTENBERG , αλλά και τον ταχύτατο ΤYLER ADAMS , o οποίος προσδίδει ποιότητα στα άκρα των Γερμανών.
Στην αντίπερα όχθη συναντάμε την φουριόζα και πρωτοπόρο στο Βελγικό πρωτάθλημα Μπρίζ , η οποία έχει ξεκινήσει τη χρονιά δυναμικά. Στην πρώτη αγωνιστική απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην γεμάτη αστέρες Παρί , που όποιος παρακολούθησε το ματς , θα έλεγε ότι μάλλον την αδικούσε . Η Μπρίζ προέρχεται απο το ισόβαθμο αποτέλεσμα κόντρα στην Λέουβεν , το οποίο είναι μάλλον προϊόν του βαθύτατου rotation από τον PHILIPPE CLEMENT. Η Μπριζ σε 10 επίσημους αγώνες φέτος σε πρωτάθλημα και CHAMPIONS LEAGUE , εχει 18 γκολ ενεργητικό και 13 γκολ παθητικό , κάτι το οποίο αποδεικνύει πως σκοράρει όσο εύκολα δέχεται και γκολ. Μπορεί κανείς να την χαρακτηρίσει γρήγορη ομάδα που εύκολα μπορεί να χτυπήσει στο transition.
Η πρόταση της στήλης είναι το G/G

MILAN – ATLETICO MADRID

Η Μίλαν υποδέχεται την Ατλέτικο στο στάδιο SAN SIRO για την δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του UEFA CHAMPIONS LEAGUE , σε ακόμα έναν όμιλο ”φωτιά” . Η Μίλαν του STEFANO PIOLI, ο όποιος κατά τη γνώμη μου χρήζει αναγνώρισης , παρά την μεστή και ανταγωνιστική εμφάνιση στην πρώτη αγωνιστική του CL , ηττήθηκε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι φέτος , στο ANFIELD από την πρωτοπόρο του ομίλου LIVERPOOL, με σκορ 3-2 . Η δεύτερη στη SERIE A , MILAN σε 6 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα έχει κερδίσει τις 5 , έχοντας μια ισοπαλία με τη JUVENTUS εκτός έδρας. Το τρένο του PIOLI έχει εκτροχιαστεί. Οι Ροσονέρι σε 7 επίσημα παιχνίδια τη φετινή χρονιά έχουν σκοράρει 14 φορές και έχουν δεχτεί 7 γκολ. Ο προπονητής των δεν θα μπορεί να υπολογίζει στο σημερινό παιχνίδι τους IBRAHIMOVIC και BAKAYOKO , ενώ αμφίβολοι κρίνονται οι πολύπειροι αμυντικοί του FLORENZI και KJAER (κάτι το οποίο ίσως δημιουργήσει προβληματάκια στη σταθερότητα της άμυνας των Ροσονέρι.
Από την άλλη , η Ατλέτικο στην πρώτη αγωνιστική προβλημάτισε στο METROPOLITANO , κόντρα στην Πόρτο με τη λευκή ισοπαλία. Η ομάδα του DIEGO SIMEONE , στην Ισπανία μοιράζεται την 3η θέση με τη Σεβίλλη έχοντας σε 7 ματς 4 νίκες , 2 ισοπαλίες και την ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική από την τελευταία εώς τότε ΑΛΑΒΕΣ. Η Ατλέτικο σε 8 επίσημες διοργανώσεις έχει 9 γκολ ενεργητικό και 6 γκολ παθητικό. Ο Τσόλο , δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο τον τιμωρημένο με κάρτα SAVIC.
Προσωπική μου επιλογή στο συγκεκριμένο ματς το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν. Παρά τις ελάχιστες φορές που έχει δεχθεί φέτος γκολ η Ατλέτικο , πιστεύω οι γηπεδούχοι θα βρουν τρόπο να παραβιάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων , ενώ η ποιότητα της επιθετικής γραμμής της Ατλέτικο δεν συγχωρεί τυχόν λάθη που πιθανόν θα προκύψουν (λόγω και των σοβαρών απουσιών της αμυντικής γραμμής της Μίλαν)
Η πρόταση της στήλη είναι το G/G

QPR-BIRMINGHAM

Από τα Αστέρια ας μεταφερθούμε στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας , ας ασχοληθούμε με ένα μας που στοιχηματικά ξεχωρίζει στη Championship, αυτό της QPR με την BIRMINGHAM.

H QPR , η οποία προέρχεται από την ήττα παρά την καλή της εμφάνιση κόντρα στην WEST BROMWICH , αλλά και την πρόκριση απέναντι στην EVERTON , για το ΕFL CUP , είναι μια ομάδα η οποία σε όλα τα φετινά της επίσημα παιχνίδια έχει σκοράρει. Σε 12 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 23 φορές , στατιστικό που συναρπάζει. Από την άλλη , η BIRMINGHAM , ενώ ξεκίνησε πολύ δυναμικά το πρωτάθλημα , στις τελευταίες 3 αγωνιστικές προβληματίζει. Σε 10 αγωνιστικές στη ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ , έχει σκοράρει 10 φορές και έχει δεχτεί γκολ 11.
Προσωπική επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι το όβερ 1.5 γκολ των γηπεδούχων.
Η πρόταση της στήλης είναι το OVER 1.5 GOAL QPR

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.