ZIZANIO BET: Σειρά έχει ο βασιλιάς των σπορ

Μέρα γεμάτη στοίχημα η σημερινή καθώς η στήλη επανήλθε στο μπάσκετ μετά από καιρό, ενώ έκανε και το πρώτο της βήμα στο τέννις με μία επιτυχία.

Μεγάλη ατυχία προχθές , για ένα και μόνο γκολ της Λάτσιο δεν κάναμε το 3/3 , ελπίζουμε ωστόσο κάποιοι να ήταν τυχεροί και να το έπαιξαν Άσσο (τελικό σκορ 1-0) . Σήμερα Παρασκευή 29/10 , παρά το περιορισμένο κουπόνι , η στήλη μας έχει ξεχωρίσει τρία ματς , τα οποία θα μας βοηθήσουν να χτίσουμε για το Σαββατοκύριακο μας.

ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ – ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 21:30

Η 10η Χοφενχάιμ υποδέχεται την 11η Χέρτα Βερολίνου στο PreZero Arena του Ζινσχαϊμ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εμφατική νίκη για το κύπελλο με 5-1 κόντρα στην Χολσταιν Κιελ , ενώ για το πρωτάθλημα η τελευταία της αναμέτρηση ήταν η βαριά ήττα κόντρα στην πρωταθλήτρια Μπάγερν με 4-0 στο Αλιαντζ Αρίνα. Η ομάδα του Sebastian Hoenness , την φετινή χρονιά έχει έφεση στο σκοράρισμα αφού σκοράρει λίγο περισσότερα από 2 γκολ ανά ματς , ενώ δέχεται τον ίδιο αριθμό γκολ , γεγονός που την έχει αποτρέψει από το να πλασάρεται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Στο σημερινό ματς , ο Hoenness δεν μπορεί να υπολογίζει τον πρώτο σκόρερ του Baumgartner , ωστόσο θα βρεθεί αντικαταστάτης του λόγω του πλούσιου ρόστερ του. Από την άλλη μια θέση και μόλις 1 βαθμό πάνω από τους γηπεδούχους βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι , οι οποίοι ταξιδεύουν στο ζιντσχαιν με σκοπό να διατηρήσουν το προβάδισμα αυτό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 3 σερί νίκες , ενώ αξιοσημείωτο παραμένει το γεγονός ότι δεν έχουνε έρθει ισόπαλοι ούτε μια φορά τη φετινή χρονιά. Η ομάδα του Pal Dardai , δεν έχει να αντιμετωπίσει απουσίες και είναι έτοιμη για αυτή τη σκληρή αναμέτρηση . Η Χέρτα , έχει σκοράρει 11 φορές τη φετινή σεζόν , ενώ έχει δεχτεί 21 γκολ ( τα οποία προβληματίζουν ).

Επιλογή της στήλης μας θα είναι το 1Χ και gg

ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ – ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ : 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ G/G

ΚΠΡ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ 21:45

Επόμενο μας ταξίδι θα είναι στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στη δεύτερη Τσάμπιονσιπ.

Η ΚΠΡ υποδέχεται στο Λοφτους Ρόουντ τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε ένα ματς που υπόσχεται θέαμα. Οι γηπεδούχοι οι οποίοι βρίσκονται στην 7η θέση της κατάταξης έχουν ξεκινήσει δυναμικά τη χρονιά ενώ υπόσχονται ακόμα περισσότερα στους φιλάθλους τους. H ομάδα του Mark Warburton τη φετινή χρονιά είναι αήττητη εντός έδρας , ενώ στο Λοφτους Ρόουντ σκοράρουν περίπου 2 γκολ ανά ματς ενώ δέχονται ένα. Ο προπονητής της ομάδας δεν έχει να αντιμετωπίσει απουσίες και παρουσιάζεται πλήρης για ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη η Νότιγχαμ βρίσκεται στην 15η θέση και θα έλεγε κανείς είναι ομάδα του “όσα βάλω και όσα φάω”. Στη φετινή Τσάμπιονσιπ έχει σκοράρει 18 φορές ( 1.4 γκολ ανά ματς) και έχει δεχτεί 20 (1.6 γκολ ανά ματς). Σε σχέση με την περσινή χρονιά η ομάδα του Steven Cooper , έχει ξεκινήσει πολύ καλύτερα τη χρονιά και ευελπιστεί σε πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής φέτος .

Επιλογή της στήλης μας θα είναι το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν σε value απόδοση.

ΚΠΡ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ G/G

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ u23 – ΝΟΡΙΤΣ u23 21:00

Τέλος , όπως και σε κάθε κουπόνι που δεν συναντάμε πολλες αναμετρήσεις θα ασχοληθούμε με την μικρή κατηγορία της Πρέμιερ Λιγκ , και τα πιτσιρίκια των under23.

Τα πιτσιρίκια της Νιούκαστλ την φετινή χρονιά σκοράρουν 2 γκολ ανά ματς μ.ο. ενώ δέχονται περίπου 1.5 γκολ . Από την άλλη οι u23 της Νόριτς έχει σκοράρει σε 9 αναμετρήσεις 21 φορές , ενώ η εστία της έχει παραβιαστεί 21 φορές εξίσου. Φαν μπετ στο συγκεκριμένο ματς , αφού δεν έχουμε περαιτέρω ρεπορτάζ , θα είναι το να μπουν πάνω από 1.5 γκολ στο 1ο ημίχρονο.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ υ23 – ΝΟΡΙΤΣ υ23 : over1.5 goal στο πρώτο ημίχρονο.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.