Η ανασκόπηση των ειδήσεων την εβδομάδας που πέρασε, μέσα από το tozizanio.gr

Ας δούμε τις σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας μέσα από το tozizanio.gr:

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Η περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε με την επιστροφή του δακτυλίου στις ζωές μας αλλά και τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού που τέθηκαν σε ισχύ. Συνεχίστηκε με την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά. Παράλληλα, στην Θεσσαλονίκη πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στην Λιτανεία του Αγίου Δημητρίου για να τιμήσει τον πολιούχο της πόλης.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Την περασμένη Τρίτη ο Αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε το Αμερικανικό Πεντάγωνο ενώ παράλληλα στην χώρα μας υπήρξαν εντάσεις στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Στο μέτωπο της πανδημίας ανακοινώθηκε ότι ανοίγει η πλατφόρμα για τους εμβολιασμένους με Johnson and Johnson ώστε να κάνουν την δεύτερη δόση κατά τους κορωνοϊού ενώ μετά από πολύ καιρό η χώρα έσπασε το φράγμα των 4000 κρουσμάτων.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Η Τετάρτη ήταν μία δύσκολη μέρα καθώς έγινε η εξόδιος ακολουθία της Φώφης Γεννηματά. Παράλληλα, την ίδια μέρα είχαμε την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση της Ιωάννας Παλαιοσπύρου. Αργότερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε την υλοποίηση προγράμματος δωρεάν μαστογραφιών που θα φέρει το όνομα της Φώφης Γεννηματά. Τέλος είχαμε και την πρώτη δημοσκόπηση για τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Την Πέμπτη είχαμε τους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου. Παράλληλα είχαμε άλλη μία πρόκληση του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών ενάντια στον Νίκο Δένδια ενώ ελεύθεροι αφέθηκαν οι 7 αστυνομικοί που συμμετείχαν στο περιστατικό του Περάματος.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Την Παρασκευή είχαμε άλλη μία γυναικοκτονία στην Κρήτη. Η ημέρα συνεχίστηκε με την τελευταία επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ ως Καγκελάριος της Γερμανίας. Ακόμη είχαμε την πρώτη ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά ενώ ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε πως η εταιρεία του αλλάζει επωνυμία σε «Meta».

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Χθες Σάββατο είχαμε εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας καθώς είχαμε μία νέα έκρηξη κρουσμάτων. Το γεγονός αυτό οδηγεί σε έντονη φημολογία για λήψη νέων μέτρων από τους ειδικούς. Ακόμη είχαμε τις μεγάλες απορίες που δημιουργεί η έρευνα της «Ναυτεμπορικής». Επίσης, η ομάδα του «Ζ» καλωσορίζει την Ελένη Δημοπούλου με το πρώτο της άρθρο. Τέλος, είχαμε ένα αφιέρωμα στην πόλη των Βρυξελλών την οποία και προτείνουμε ως ταξιδιωτικό προορισμό.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.