ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νέο Δ.Σ. στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου – Αντίστροφη μέτρηση για την 62η διοργάνωση του (4-14/11/21)

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ το νέο Δ.Σ. του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, που ορίστηκε (19/8/2021) από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενώ ήδη άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την 62η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 14 Νοεμβρίου 2021.

Το νέο ΔΣ με πρόεδρο την Ελευθερία Θανούλη, καθηγήτρια Θεωρίας Κινηματογράφου στο τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, αντιπρόεδρο το Γρηγόρη Βαρδαρινό, κινηματογραφιστή και μέλη την Πηνελόπη Βαλτή, σκηνογράφο, το Σπύρο Βούγια, ομότιμο καθηγητή ΑΠΘ, εκπρόσωπο του Δήμου Θεσσαλονίκης, τη Θέμιδα Μπαζάκα, ηθοποιό, το Στέφανο Νόλλα, επιχειρηματία και το Φίλιο Στάγκο, γενικό διευθυντή ΕΡΤ3, συνεδρίασε στους χώρους του Μουσείου Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη του νέου ΔΣ ξεναγήθηκαν στους χώρους του Οργανισμού και ενημερώθηκαν από τη γενική διευθύντρια Ελίζ Ζαλαντό και από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Ορέστη Ανδρεαδάκη για τις επερχόμενες δράσεις του φορέα και για τα έργα που βρίσκονται σε στάδιο εξέλιξης, ενώ συζητήθηκαν τα καλλιτεχνικά θέματα και οι παράλληλες ενέργειες του 62ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.