Τα καμώματα του Ντόναλντ Τράμπ

Στενή συνεργάτης του τέως πρόεδρου και της Μελάνια, σε βιβλίο της τον περιγράφει ως «κυκλοθυμικό, ψεύτη, μυστικοπαθή και σεξιστή» με τρομακτικές εκρήξεις οργής, που για να ηρεμήσει του έβαζαν να ακούσει την αγαπημένη του μουσική.

Σύμφωνα με τα αποσπάσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον αμερικανικό Τύπο, με αφορμή το βιβλίο της Στέφανι Γκρίσαμ πρώην εκπρόσωπου Τύπου του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ περιγράφεται με τα πιο μελανά χρώματα και τον αναφέρει ως «κυκλοθυμικό, ψεύτη, μυστικοπαθή και σεξιστή».

Πρόκειται για το ένα βιβλίο με τίτλο “I’ll Take Your Questions Now”, η Στέφανι Γκρίσαμ η οποία θεωρείται ότι ήταν στο στενό περιβάλλον του Τραμπ και της συζυγο του Μελάνια. Είχε μάλιστα διατελέσει Εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου το διάστημα μεταξύ Ιουλίου 2019 και Απριλίου 2020 και στη συνέχεια διευθύντρια του γραφείου του πρώην Πρώτης Κυρίας Μελάνια Τραμπ.

Η Στέφανι Γκρίσαμ περιγράφει τις «τρομακτικές» εκρήξεις οργής του πρώην προέδρου, ο οποίος δεν ηρεμούσε παρά μόνο εάν του έβαζαν να παίξουν τα αγαπημένα του μουσικά κομμάτια. Μάλιστα όπως γράφει η Γκρίσαμ είχε οριστεί ένα άτομο στον Λευκό Οίκο για να του βάζει να παίξουν τα αγαπημένα τραγούδια του, μεταξύ άλλων το “Memory”, του μιούζικαλ Cats, γράφουν οι New York Times. Τον άνδρα αυτόν τον είχαν ονομάσει “Music Man”.

Τι γράφει ο Αμερικανικός Τύπος

Η Washington Post μεταφέρει ένα απόσπασμα, σχετικά με μια συνάντηση μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Βλαντίμιρ Πούτιν, στο περιθώριο της Συνόδου της G20, πριν από δύο χρόνια. Σύμφωνα με την Γκρίσαμ, ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος είπε στον Ρώσο ομόλογό του, απουσία των δημοσιογράφων: «Οκ, θα κάνω τον σκληρό μαζί σας για λίγα λεπτά. Όμως, αυτό θα γίνει για τις κάμερες και μόλις φύγουν, θα μιλήσουμε».
Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου, η οποία παραιτήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 2020, τη στιγμή της επίθεσης στο Καπιτώλιο, αφηγείται επιπλέον πως ο πρώην πρόεδρος απέκρυψε από τους πολίτες πως το 2019 υποβλήθηκε σε κολονοσκόπηση.

Η Στέφανι Γκρίσαμ περιγράφει, εξάλλου, σύμφωνα πάντα με τα αποσπάσματα που δημοσίευσαν οι Washington Post και New York Times, μια Μελάνια Τράμπ ολοένα και πιο εχθρική προς τον σύζυγό της, μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση του με μία πορνοστάρ.

Όπως αναφέρει η πρώην διευθύντρια του γραφείου της, η πρώην Πρώτη Κυρία ζήτησε μετά το σκάνδαλο να τη συνοδεύει στις δημόσιες εμφανίσεις της ένας γοητευτικός στρατιωτικός, προκειμένου να εξοργίσει τον σύζυγό της.

Σε σχέση με τον ρόλο της στους κόλπους ενός Λευκού Οίκου, όπου «η ανεντιμότητα κυκλοφορούσε σαν να εκλυόταν από το σύστημα κλιματισμού», η Στέφανι Γκρίσαμ γράφει, σύμφωνα με τους New York Times: «Έπρεπε να είχα επιβάλει να ακούγομαι περισσότερο».

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.