Στο ντέρμπι και ο Ντέταρι!!

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ τον θυμούνται πολύ καλά τον Λάγιος Ντέταρι, τον βετεράνο πλέον Ούγγρο άσσο του Ολυμπιακού που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 1988 και ήταν ως τότε μία από  τις ακριβότερη μετεγγραφές όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα αλλά και τα παγκόσμια. Αγωνίστηκε δύο χρόνια με την κόκκινη φανέλα και πραγματοποίησε 51 εμφανίσεις ενώ κατάφερε να πετύχει 35 τέρματα! Με τoν Ολυμπιακό κατέκτησε το 1990, απέναντι στον ΟΦΗ, με τον ίδιο να βάζει δύο γκολ και να είναι ο καλύτερος παίκτης του αγώνα.

Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ  μαγυάρος ποδοσφαιριστής αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, μαζί με αρκετούς ακόμη Ούγγρους παλαίμαχους καθώς πρόσφατα έδωσαν φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τους παλαίμαχους της ΑΕΚ., ενώ βρέθηκε στην κερκίδα των επισήμων στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με την παρέα του, που ήταν  οι Ούγγροι παλαίμαχοι και διεθνείς ποδοσφαιριστές και όλοι μαζί παρακολούθησαν το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων.  

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.