Κυρανάκης ζητάει από Μητσοτάκη εξηγήσεις για διαγραφή Μπογδάνου

Δεν φαίνεται να ειναι απλά τα πραγματα στο εσωτερικό της ΝΔ, μετ την απόφση το πρωθυπουρουο και προεδρου τοηυ κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη να διαγραψεις τον βουλευτή της Α Αθηνας Κ Μπογδανο για το αντικομμουνιστικλο παραλήρημα στην Βουλή, που προκάλεσε την αντιδραση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια.

Δεν είχαν περάσει παρά μονάχα μερικές ώρες από τη διαγραφή ένας αλλος γαλάζιος βουλευτής και στέλεχος του επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. Κυρανάκης μιλώντας σε τηλεοπτικο κανάλι ζητησε εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται στο εξωτερικό για την άτυπη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Φιλοξενούμενος στο τηλεοπτικό κανάλι Κοντρα, ο βουλευτής της ΝΔ είπε επί λέξει ότι “είναι μια απόφαση του πρωθυπουργού, είναι ξεκάθαρο αυτό. Θεωρώ ότι τις επόμενες ώρες και πιθανότατα μέρες θα υπάρξουν εξηγήσεις για αυτή την κίνηση. Είναι η πρώτη διαγραφή που γίνεται αυτά τα δύο χρόνια”.

Σε δημοσιογραφικό ερώτημα αν εννοεί ότι πρέπει να δοθούν εξηγήσεις και από τις δύο πλευρές, ο κ. Κυρανάκης απάντησε “ναι, προφανώς αυτό εννοώ ενώ θα γίνει και κουβέντα στην Κοινοβουλευτική μας ομάδα, είτε επίσημα είτε ανεπίσημα”. Συμπλήρωσε, δε, ότι ο κ. Μπογδάνος λέει την άποψή του με κομματικό κόστος. Πάντως οι πληροφορίες λένε ότι γενικά στην ΚΟ της ΝΔ επικρατεί αναβρασμός και αναμένονται και άλλες αντιδράσεις βουλευτών.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.