ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΑ PANDORA PAPERS


ΣΥΜΦΩΝΑ με δημοσιεύματα εφημερίδων και περιοδικών στην Ευρώπη μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου βρίσκονται στα Pandora Papers. Μετά τους Κάρλο Αντσελότι και Πεπ Γκουαρδιόλα, νέα ονόματα του ποδοσφαίρου συνδέονται με τα Pandora Papers, αφού ο προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο βοηθός του Τζανλούκα Βιάλι και ο Αργεντινός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν Ντι Μαρία φέρονται να επένδυσαν σε παράκτιες εταιρίες
Πριν λίγες ημέρες, η ισπανική εφημερίδα «El País» και το ισπανικό κανάλι «La Sexta», αποκάλυψαν ότι Κάρλο Αντσελότι και Πεπ Γκουαρντιόλα φέρονται να βρίσκονται στα «Pandora Papers». Το ιταλικό περιοδικό L’Espresso, υποστηρίζει ότι και ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας Ρ. Μαντσίνι έχει επενδύσει σε παράκτιες εταιρείες, όπως και ο βοηθός του Tζανλούκα Βιάλι. Στη λίστα βρίσκεται και ο Άνχλελ Ντι Μαρία, που συνεχίζει να έχει συναλλαγές μέσω της εταιρείας Sunpex του Παναμά. Ο Ντι Μαρία είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 2 εκατομμυρίων ευρώ για αντίστοιχο λόγο στο παρελθόν, αλλά φαίνεται ότι δεν σταμάτησε ποτέ τις μεταφορές χρημάτων.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.