Δήμητρα Λιάνη εναντίον ΓΑΠ

«Πυρά» εξαπέλυσε η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου κατά του Προέδρου του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ, και –πιθανόν– υποψηφίου Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Γιώργου Παπανδρέου. Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στο Facebook ο Γιώργος Παπανδρέου αποτελεί διαχρονικό ιδεολογικό αντίπαλο των «Ανδρεϊκών».

Αναλυτικά τι έγραψε η Δήμητρα Λιάνη:

«40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: «να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία»! Δεν ξεχνάμε ποτέ, ότι απαρνήθηκε ολοκληρωτικά την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα, ότι υποστήριξε το ανθελληνικό Ναι στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ, ότι προώθησε το υποτακτικό Ναι στο Δημοψήφισμα του 2015, ότι χαιρέτησε ως θετικό το εθνικά μειοδοτικό Ναι στα Σκόπια, ώστε να ονομάζονται Μακεδονία και ότι εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό Ναι στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση! Ε Όχι! Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση! Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιος τους!»

Δείτε την ανάρτηση:

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.