Επίθεση Φλωρίδη κατά Παπανδρέου, τον αποκαλεί διασπαστή και του θυμίζει ότι είχε διαγράψει και τον Σημίτη

Ο ΠΡΩΗΝ υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης, με ένα αιχμηρό, αλλά έντονα πολιτικό σχόλιο στο Twitter, επιτέθηκε ανοικτά στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και σχολίασε ειρωνικά τους χειρισμούς του και την παρέμβαση του προς τους υποψήφιους προέδρους του ΚΙΝΑΛ

Στην σχετική ανάρτηση ο πρώην υπουργός σημειώνει: «Φαντάζομαι ότι στα πλαίσια της «πρωτοβουλίας ενότητας της παράταξης» που ανέλαβε ο ΓΑΠ συναντώντας τους υποψήφιους Προέδρους του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, θα τους λέει να μη διασπάσουν το ΠΑΣΟΚ όπως έκανε αυτός το 2015 και να μη διαγράψουν τον Κ. Σημίτη, όπως έκανε αυτός το 2008».
Μάλιστα ο Γ. Φλωρίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης status fm είπε χαρακτηριστικά ότι «…ο κ. Παπανδρέου έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος. Αυτό που προκάλεσε την ιστορική μνήμη και ενόχλησε είναι ότι εδώ στήθηκε μια θεατρική παράσταση από τον ίδιο, με τον τίτλο ενότητα της δημοκρατικής παράταξης. Ότι δηλαδή θα ξεκινούσε επαφές με τους υποψήφιους προέδρους του ΚΙΝΑΛ για την ενότητα της παράταξης, ποιος; ένας άνθρωπος ο οποίος διέσπασε το ιστορικό ΠΑΣΟΚ το 2015 με σκοπό να το αφανίσει και να το εξαφανίσει από τον χάρτη», σημείωσε ο κ. Φλωρίδης.
Όπως εξήγησε, αναφερόμενος στον κ. Παπανδρέου, «την πιο κρίσιμη στιγμή του ΠΑΣΟΚ, αυτός το διέσπασε. Ένας πρώην πρωθυπουργός και ένας πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επί 25 χρόνια υπουργός του σε όλες τις κυβερνήσεις». «Ένας άνθρωπος ο οποίος βαρύνεται με ιστορικό κορυφαίων διασπάσεων είναι δυνατόν να θέλει να εμφανιστεί ως εγγυητής της ενότητας; Οι άλλοι υποψήφιοι τι είναι; Είναι υποψήφιοι διασπαστές; Αυτός έκρινε από τον εαυτό του, επειδή το διέσπασε αυτός, θα το διασπάσουν και οι άλλοι; Πιο κόμμα να ενώσει αφού το διέσπασε;», διερωτήθηκε ο πρώην υπουργός.
Και είμαστε ακόμη στην αρχή, σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν ο ΓΑΠ δηλώσει τελικά ότι θα είναι υποψήφιος…. Γλέντια προμηνύονται με την πρωτοβουλία αυτή του Γιώργου…

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.