Παύλος Γερουλάνος: Κατέθεσε τις υπογραφές για την υποψηφιότητα του- Μήνυμα προς του πολίτες

Με ένα μήνυμα ελπίδας προς του πολίτες, ο Παύλος Γερουλάνος ενημέρωσε πως κατέθεσε 6.245 υπογραφές από πολίτες που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του. Ο κ. Γερουλάνος θέλησε να επικεντρωθεί στο γεγονός πως οι πολίτες πρέπει αν έχουν φωνή και πως οι πολιτικοί οφείλουν να ακούν και να καταγράφουν τα προβλήματα τους.

Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Γερουλάνου:

«Φίλες και φίλοι, κατέθεσα απόψε στην επιτροπή εκλογικής διαδικασίας (ΕΔΕΚΑΠ), 6.245 υπογραφές πολιτών από όλη τη χώρα που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. Πολίτες, που θέλουν να δουν την προοδευτική παράταξη να γίνεται ξανά δύναμη ελπίδας. Μπροστά μας έχουμε σχεδόν 2 μήνες για να μιλήσουμε με όσες περισσότερες Ελληνίδες και Έλληνες μπορούμε, για τις θέσεις και τις προτάσεις μας, να ανταλλάξουμε ιδέες, να ακούσουμε και να καταγράψουμε τις προσδοκίες, τις αγωνίες και τις ελπίδες τους. Στον δρόμο για μια Ελλάδα δυνατή, για μια κοινωνία ανοιχτή, για μια οικονομία παραγωγική, όλες και όλοι, έχουν λόγο και ρόλο. Ξεκινάμε ένα ωραίο ταξίδι.» 

#iallagieisaiesy

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.