Χριστοδουλάκης: «Ανέστησες ένα κόμμα, όταν για κάποιους ήταν μία νοσταλγία, θα είχε γίνει μια ανάμνηση. Θα φυσήξει ούριος άνεμος».

Τον αποχαιρετισμό της Φώφης Γεννηματά επωμίσθηκε από το Κίνημα Αλλαγής, ο γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης που εκφώνησε τον επικήδειο στην εξόδιο ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών κομπιάζοντας και δακρυσμένος. «Είναι πολύ δύσκολο να σου πούμε αντίο, γιατί μας λείπει η γενναιότητα, η δύναμή σου. Είναι πολύ σκληρή η σκιά της απουσίας σου. Δεν βολεύτηκες ποτέ σε όσα είχες και δεν δίστασες ποτέ να αφήσεις πίσω την εύκολη προεδρική καρέκλα για να μας πεις “πάμε να το ξανακάνουμε Κίνημα Αλλαγής”» είπε και προσέθεσε ότι όλη η Ελλάδα μιλάει για τη Φώφη.

Τόνισε ότι η Φώφη Γεννηματά έζησε όλη την περιπέτεια του ΠΑΣΟΚ, και παρέμεινε όταν κάποιοι έφευγαν ενώ πίστευε βαθιά ότι μπορεί να το ξανακάνει μεγάλο. «Ανέστησες ένα κόμμα, όταν για κάποιους ήταν μία νοσταλγία, θα είχε γίνει μια ανάμνηση. Φύτεψες τις ρίζες, αλλά δεν πρόλαβες να δεις τους καρπούς. Αλλά μην στενοχωριέσαι πρόεδρε, γιατί αυτά τα δέντρα γράφουν το όνομά σου. Η νίκη θα έρθει γιατί έβαλες τα θεμέλια. Πρόεδρε, η παράταξή μας σε αποχαιρετά. Θα φυσήξει ούριος άνεμος. Ήταν τιμή μας, ήταν τιμή μου», κατέληξε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.