Συνάντηση Κουτσούμπα με την πρέσβειρα της Κούβας

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε, σήμερα, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, με την πρέσβειρα της Κούβας στην Ελλάδα Zelmys Maria Dominguez Cortina. Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο Jose Oriol Marrero Martinez, γενικός πρόξενος της πρεσβείας, ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ και ο Λευτέρης Νικολάου, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων και ευρωβουλευτής του Κόμματος.

«Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η πρέσβειρα ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην Κούβα, την πάλη του ΚΚΚ και του κουβανικού λαού, τις συνέπειες του πολύχρονου αποκλεισμού των ΗΠΑ και της αντεπανασταστικής δράσης».

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ «καταδίκασε τον εγκληματικό αμερικάνικο αποκλεισμό της Κούβας και αναφέρθηκε στην πάλη του Κόμματος για τον τερματισμό του, στη σταθερή στάση του ενάντια στις αντεπαναστατικές ενέργειες και την αμέριστη και έμπρακτη διεθνιστική του αλληλεγγύη στο πλευρό της Κούβας, του ΚΚ και του κουβανικού λαού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.