Αύριο σε νέα συνεδρίαση της ΕΔΕΚΑΠ οι αποφάσεις για τα ντιμπέιτ στο Κίνημα Αλλαγής

Aνοικτό είναι ακόμη το πότε και πόσα debate πρόκειται να γίνουν κατά την προεκλογική περίοδο για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής. Στη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής για την εκλογική διαδικασία (ΕΔΕΚΑΠ) που έγινε επί τρίωρο, με την παρουσία και εκπροσώπων των υποψηφίων και τελείωσε πριν λίγη ώρα δεν ελήφθη οριστική απόφαση. Η συνεδρίαση αναμένεται να συνεχιστεί ξανά αύριο.

Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν ακόμη ο γραμματέας του κόμματος, Μ. Χριστοδουλάκης, και οι Μ. Όθωνας, Χ. Πρωτόπαπας και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου, Νίκος Βοσδογάνης που εισηγήθηκαν τη διεξαγωγή δυο ντιμπέιτ πριν τον πρώτο γύρο, ένα σε πανελλαδική μετάδοση των τηλεοπτικών σταθμών και ένα με τα περιφερειακά κανάλια καθώς κι ένα ντιμπέιτ στο δεύτερο γύρο ανάμεσα στους δύο πρώτους. Πρόκειται για τα όσα ίσχυσαν στην εκλογή του 2017 κι αποδέχθηκαν οι περισσότεροι υποψήφιοι.

Η πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου ήγειρε ενστάσεις αντιπροτείνοντας, όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα, τρεις συζητήσεις σε τρεις θεματικές ενότητες.

Τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.