Παύλος Γερουλάνος από Στερεά Ελλάδα: Να πάμε το μήνυμα μας παντού

Ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ξεκίνησε σήμερα διήμερη περιοδεία στη Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια. Συναντήθηκε με πολίτες, με στελέχη του κόμματος και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του και δήλωσε:

«Συνεχίζουμε στον δρόμο, εκεί που χτυπάει η καρδιά της ελληνικής κοινωνίας. Στη Θήβα, στην Αλίαρτο, στη Λιβαδειά, στον Ορχομενό, στη Λαμία. Όπως λέω πάντα, διαβάζω τις δημοσκοπήσεις με προσοχή, όπως διαβάζω και τις εκθέσεις των λογιστών στην εταιρεία μου. Αλλά αν το 1994 που την παρέλαβα άκουγα μόνο τους λογιστές θα έπρεπε να την κλείσω. Σήμερα μεγαλουργεί, πηγαίνει τα προϊόντα της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλο τον κόσμο. Καλά τα νούμερα λοιπόν, αλλά σε όλα τα πράγματα και ειδικά στην πολιτική διαδικασία πίστευα και πιστεύω περισσότερο στην έμπνευση, στην ανθρώπινη επαφή, στο να πάμε το μήνυμά μας παντού στην Ελλάδα, να πείσουμε ότι είναι και ρεαλιστικό και εφικτό. Σήμερα και αύριο στην Στερεά και την Εύβοια. Και σε λίγες μέρες στην Κρήτη!»

Τόσο στη Στερεά Ελλάδα όσο και στην Εύβοια, μεταξύ άλλων ο Παύλος Γερουλάνος έχει συναντήσεις με τοπικά στελέχη και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του, ενώ θα πραγματοποιηθούν 2 κεντρικές ομιλίες. 

Σήμερα, Τρίτη 9 Νοεμβρίου βρέθηκε στη Θήβα στην Αλίαρτο, στη Λιβαδειά, στον Ορχομενό και στη Λαμία όπου στις 18:30 παρουσίασε την κεντρική του πολιτική πρόταση σε συγκέντρωση στο καφέ Piazza.   

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, θα περιοδεύσει στην Εύβοια ξεκινώντας από την Αιδηψό και κατόπιν στην Ιστιαία, στο Μαντούδι, καταλήγοντας στη Χαλκίδα, όπου στις 19.00 θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στο ξενοδοχείο Παλίρροια.  

Οι περιοδείες θα συνεχιστούν σε όλη τη χώρα με επόμενο σταθμό την Κρήτη, τη Δυτική Ελλάδα και τη Μακεδονία.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.