Περιοδεία κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη

«Πολιτική εξόρμηση» στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη θα πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το διήμερο 10 και 11 Νοεμβρίου στο πλαίσιο των συνεδριακών διεργασιών του κόμματος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Όπως σημειώνεται, «την Τετάρτη 10/11 κλιμάκια με κεντρικά και τοπικά στελέχη του κόμματος και της Νεολαίας και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στην ΑΜΘ θα εξορμήσουν σε όλη την Περιφέρεια» και στο επίκεντρο των περιοδειών θα βρεθούν «η νέα έξαρση της πανδημίας και η έκρηξη της ακρίβειας».

Αναλυτικά:

«Την ΠΕ Δράμας θα επισκεφθεί η Όλγα Γεροβασίλη, γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Θα επισκεφθεί το ΚΥ Παρανεστίου, με αφορμή την απόφαση της 4ης ΥΠΕ που συρρικνώνει τη λειτουργία του, ενώ θα συνομιλήσει και με το δήμαρχο. Θα περπατήσει στην αγορά της πόλης και στη λαϊκή την επόμενη ημέρα. Θα συναντηθεί, τέλος, με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Δράμας και τον Εμπορικό Σύλλογο.

Στην ΠΕ Καβάλας θα βρεθεί ο Σωκράτης Φάμελλος, τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της ΚΟ. Η πρώτη του συνάντηση θα γίνει με τους εργαζόμενους της ENERGEAN OIL & GAS. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Χαλκερό και συνάντηση με φορείς για την μόλυνση της περιοχής. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Καβάλας κ. Θ. Μουριάδη και τη ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. και ακολούθως θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Καβάλας. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με σύσκεψη με τον επαγγελματικό – βιοτεχνικό – εμπορικό κόσμο της Καβάλας με θέμα: «ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ – ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ»

Την ΠΕ Ξάνθης θα επισκεφθεί ο Γιάννης Μπουρνούς, αν.τομεάρχης Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της ΚΟ. Θα συναντηθεί με εκπαιδευτικούς στο Δροσερό, συλλόγους, θα επισκεφθεί το ΚΥ Αβδήρων, θα συνομιλήσει με τους δημάρχους Αβδήρων και Τοπείρου, ενώ θα κάνει περιοδεία στην αγορά της Πόλης και την Παλιά Πόλη και θα επισκεφτεί τους Τοξότες και το Εύλαλο.

Την ΠΕ Ροδόπης θα επισκεφθεί η Δώρα Αυγέρη, αν. τομεάρχης Υγείας της ΚΟ. Θα κάνει περιοδεία σε Κέντρα Υγείας του νομού, θα συναντηθεί με πολιτιστικούς συλλόγους, θα περπατήσει στην αγορά της Κομοτηνής αλλά και στο παζάρι των Αρριανών. Τέλος, θα επισκεφθεί την ΕΡΤ Κομοτηνής.

Στην ΠΕ Έβρου θα βρεθεί ο Θοδωρής Δρίτσας, τομεάρχης ‘Αμυνας της ΚΟ. Ο κ. Δρίτσας θα έχει συνάντηση με την διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης. Στη συνέχεια θα επισκεφτεί την αγορά της πόλης για να συζητήσει με τους εμπόρους και τους καταναλωτές. Το απόγευμα στις 17:30 θα γίνει ανοιχτή συνάντηση – συζήτηση στις Φέρες στο δημοτικό θέατρο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.