Λοβέρδος: Στόχος μας είναι η θέση της αξιωματικης αντιπολίτευσης

   «Παλεύουμε για την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τέρμα τα ψέματα» ανέφερε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, σε πολιτική ομιλία του στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Παρών ήταν και ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης.

   Ο κ. Λοβέρδος ανέδειξε την άμεση ανάγκη να καταπολεμηθεί η γραφειοκρατία, γιατί εμποδίζει την ανάπτυξη στο εισόδημα των πολιτών. «Η μάχη που πρέπει να κερδίσουμε είναι η μάχη εναντίον του τέρατος, του τυράννου της γραφειοκρατίας. Αυτή τη μάχη πρέπει να την κερδίσουμε. Η γραφειοκρατία μας στερεί εισόδημα. Από την πρώτη στιγμή, εφόσον νικήσουμε, θα δώσουμε τη μάχη μέσα στη Βουλή, γιατί οι μάχες δίδονται μέσα στη Βουλή, για να κάνουμε ό,τι μπορούμε ως κόμμα» υπογράμμισε.

   Ο Ανδρέας Λοβέρδος, για άλλη μια φορά στη προεκλογική του εκστρατεία, τόνισε ότι «το σύμβολο του ΚΙΝΑΛ δεν λέει τίποτε σε κανέναν. Ο ήλιος είναι το φως. Είμαστε το κόμμα του φωτός. Εμείς αλλάξαμε την Ελλάδα. Εμείς στηρίξαμε στα δύσκολα. Είμαστε περήφανοι για το ΠΑΣΟΚ».

   Επίσης, έστειλε μήνυμα ενότητας, λέγοντας πως ό,τι κι αν αποφασίσουν οι πολίτες την 5η Δεκεμβρίου, εκείνος θα είναι παρών. «Ήμουν, είμαι και θα είμαι παρών. Το έχω αποδείξει. Ήμουν πάντα δίπλα στην Φώφη. Πριν τις εκλογές του ’15, είχαμε συμφωνήσει ότι όποιος κερδίσει θα στηρίξει τον άλλον. Το έκανα 100%. Δεν απουσίασα ποτέ». 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.