Χρηστίδης: Είμαι εδώ να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις να γίνει πρωταγωνίστρια η παράταξη

«Η ηλεκτρονική ψήφος πρέπει να προχωρήσει. Έχω ήδη καταθέσει την πρόταση μου εδώ και δέκα ημέρες. Είναι σημαντικό πως εκτός από τους Έλληνες του εξωτερικού που μπορούν να συμμετάσχουν μέσω αυτής της διαδικασίας, θα αποσυμφορήσουμε και τα εκλογικά κέντρα την ημέρα της διαδικασίας. Η πρότασή μου είναι στο τραπέζι και όσο περνούν οι ημέρες και επιβαρύνεται η κατάσταση λόγω της πανδημίας και των κρουσμάτων, θα είναι πιο επιτακτική όσο ποτέ. Οι διαδικασίες είναι σημαντικές και είναι ευκαιρία να συμβάλουν οι πολίτες με την ψήφο τους και τη συμμετοχή τους. Να τους δώσουμε, λοιπόν, τα μέσα να το κάνουν. Δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε σα να υπάρχει ένας ελέφαντας στο δωμάτιο και δεν τον βλέπουμε» τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, σε συνέντευξή του στον ρ/σ Σκάΐ 100,3.

   Αναφορικά με το debate μεταξύ των 6 υποψηφίων, είπε ότι «πρέπει να είμαστε όλοι σε αυτή την διαδικασία και να διευκολύνουμε τους πάντες, δεν γίνεται να μην συζητήσουμε μεταξύ μας. Η κοινωνική βάση έχει τεράστιο ενδιαφέρον για τις διαδικασίες μας. Αυτό αποτυπώνεται στις έρευνες που κάνουμε. Ο κ. Παπανδρέου πρότεινε κάποιες ιδέες, σήμερα θα συζητηθούν όλες οι ιδέες και θα καταλήξουμε όλοι μαζί σε μία συμφωνία. Είναι μία διαδικασία που εμείς ξεκινήσαμε και θα γίνει κανονικά. Είναι εκ των ων ουκ άνευ».

   Ο Π. Χρηστίδης επικαλούμενος και όσα είπε σε χθεσινή εκδήλωση υποστηρικτών της υποψηφιότητάς του στην Αθήνα, τόνισε ότι «η υποψηφιότητά μου θα πάει όχι μόνο μέχρι τέλους και μετά την 12η Δεκεμβρίου. Γιατί η πρότασή μου βάζει τα πραγματικά προβλήματα, της ανεργίας, της υπο-αμοιβόμενης εργασίας, του ρόλου της γυναίκας, του πώς θα προστατεύσουμε την ποιότητα ζωής μας με την κλιματική κρίση και την αξιοποίηση του ταμείου ανάκαμψης. Αυτά είναι στη δική μου ατζέντα».

   «Είμαι εδώ να συμβάλω με όλες μου της δυνάμεις να γίνει πρωταγωνίστρια η παράταξη. Ο δρόμος που έχουμε χαράξει είναι της αυτονομίας και ο δρόμος είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος για την παράταξη Είναι προσβλητικός ο συμπληρωματικός ρόλος για την παράταξή μας» υπογράμμισε καταλήγοντας στη συνέντευξή του ο Π. Χρηστίδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.