Άδωνις Γεωργιάδης: Υπάρχουν προβλήματα στην υλοποίηση απόφασης οι ανεμβολίαστοι να μπαίνουν με rapid test στα σούπερ μάρκετ, ωστόσο έχει συζητηθεί

Έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο οι ανεμβολίαστοι πολίτες να μπαίνουν με rapid test στα σούπερ μάρκετ αλλά υπάρχουν προβλήματα στην εφαρμογή μίας τέτοιας απόφασης, όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε σήμερα σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Όπως εξήγησε ο υπουργός, αφενός υπάρχουν κάποιοι που δεν θα κάνουν ούτε rapid test και δεν γίνεται να στερηθούν την πρόσβαση σε βασικά αγαθά και αφετέρου θα δημιουργηθεί πρόβλημα και με τις ατελείωτες ουρές, ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής, στα μεγάλα καταστήματα.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε επίσης στην κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση για τα μέτρα που αφορούν την εστίαση σημειώνοντας πως «το να ακούγεται ότι δεν στηρίζουμε την εστίαση, το να ακούγεται με τέτοια ένταση ότι η εστίαση ζητάει και νέα χρήματα, είναι πάρα πολύ άδικο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.