Χρηστίδης: Η χώρα χρειάζεται μία «παράταξη ελπίδας»

«Δεν βλέπω κανέναν από τους συνυποψήφιους μου, ως αντίπαλο», ξεκαθάρισε σε συνέντευξη τύπου από τα Γιάννινα, ο Παύλος Χρηστίδης, ενώ υπογράμμισε πως η χώρα, χρειάζεται μία «παράταξη ελπίδας», γιατί το «δίδυμο Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ», δεν μπορεί να την βγάλει από το τέλμα. Ο κ. Χρηστίδης απαντώντας σε ερωτήσεις, τόνισε πως στόχος του είναι, να προχωρήσει με τους καθημερινούς ανθρώπους, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα τους, για να δοθούν λύσεις.

Ειδικότερα είπε:

«Μαζί με την νέα και κάθε γενιά της πατρίδας, που νιώθει πως μπορεί να προσφέρει να παράγει, είμαστε εδώ, για να δημιουργήσουμε μια σελίδα, πιο αισιόδοξη, πιο δυναμική πιο αυτόνομη. Σε αυτή την αυτόνομη πορεία, δεν βλέπω κανέναν από τους συνυποψήφιους μου, ως αντίπαλο. Είμαι εδώ, γιατί πιστεύω, πως αντίπαλος μου είναι τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και σε αυτά θέλω να δώσω λύσεις, σε μια διαβούλευση η οποία θα γίνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας».

Ο Παύλος Χρηστίδης έκανε λόγο για ψευδεπίγραφα διλλήματα τα προηγούμενα χρόνια, άσκησε κριτική Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε την αναγκαιότητα, για μια παράταξη ελπίδας.

«Σήμερα, είναι απολύτως ξεκάθαρο, πως η Ν.Δ δεν μπορεί να εκφράσει τα αιτήματα της μεσαίας τάξης, των μικρομεσαίων, τα αιτήματα της νέας γενιάς δεν μπορεί να προστατέψει με επαρκή τρόπο το κοινωνικό κράτος, δημιουργούνται τεράστια ζητήματα καθημερινά και με την πανδημία και πριν από αυτή.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, είναι αμήχανη, χωρίς να κάνει την οποιαδήποτε πρόταση, πηγαίνοντας απέναντι στην κυβέρνηση χωρίς προτάσεις και λύσεις. Αυτό είναι ένα δίδυμο, το οποίο δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από το τέλμα. Για να το υπερβούμε, χρειάζεται μια παράταξη ελπίδας».

Ο Παύλος Χρηστίδης στο πλαίσιο της εκστρατείας για τη διεκδίκηση της προεδρίας στο Κίνημα Αλλαγής, στις 7:30 το απόγευμα, θα μιλήσει σε στελέχη και φίλους του ΚΙΝΑΛ στα Γιάννενα. Αύριο θα έχει συνάντηση με μέλη και φίλους του κόμματος στην Άρτα, ενώ το βράδυ θα μιλήσει στην Αίθουσα Τέχνης «Θεοφάνειος» στην Πρέβεζα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.