Νίκος Ανδρουλάκης: Η δύναμη του Μητσοτάκη είναι ο φόβος να μην επανέλθει ο Τσίπρας

  Από τη Καβάλα, όπου μίλησε σε προεκλογική του συγκέντρωση χθες το βράδυ, ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής και της προοδευτικής παράταξης, να σπάσουν το φόβο ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή, παρά μόνο η συντηρητική κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.

   «Να σπάσουμε αυτό τον φόβο και με ένα σύγχρονο κόμμα, με νέα πρόσωπα υψηλής κοινωνικής αξιοπιστίας και επάρκειας, να πούμε στο λαό ότι υπάρχει εναλλακτική κι αυτή είμαστε εμείς, η Δημοκρατική Παράταξη η Σοσιαλδημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, που μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο με ασφάλεια».

   Ο υποψήφιος για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής επεσήμανε ότι «ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού αναγνωρίζει ότι η κυβέρνηση κάνει πολλά λάθη στην πανδημία, στην οικονομία, στο προσφυγικό, αλλά φοβάται να μην ξαναγυρίσει ο Τσίπρας».

   Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ σχολίασε την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη τη διερεύνηση της χρηματοδότησης των ΜΜΕ κατά την περίοδο της πανδημίας, καθώς και της διενέργειας δημοσκοπήσεων, ζητώντας «να πέσει άπλετο φως σε όλους και σε όλα και σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο».

   «Η απελευθέρωση του πολιτικού συστήματος και της δημοκρατίας από την πελατειακή διαπλοκή, τα fake news, την προπαγάνδα και την καταπίεση της ελεύθερης δημοσιογραφίας, είναι μονόδρομος για να εμπιστευτούν οι πολίτες ξανά την πολιτική και τα κόμματα» συνέχισε. «Γι’ αυτό και η προσπάθεια για μια δημοκρατία χωρίς κηδεμόνες, περνά μέσα από κόμματα ανοιχτά και δημοκρατικά, που λογοδοτούν στην κοινωνία και γίνονται παράδειγμα διαφάνειας και λογοδοσίας. Αυτό το κίνημα θα ξαναχτίσουμε μαζί στις 5 Δεκέμβρη» συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.