Παύλος Γερουλάνος: Θερμή υποδοχή στο Ηράκλειο και μήνυμα Αλλαγής

Ο Παύλος Γερουλάνος, βρίσκεται στην Κρήτη για διήμερη περιοδεία. Εχθές το απόγευμα πραγματοποίησε πολιτική συγκέντρωση στο Ηράκλειο. Πολίτες από όλη την Κρήτη του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή και παρακολούθησαν την ομιλία του στην οποία παρουσίασε το πολιτικό του σχέδιο για την αναγέννηση της κοινωνίας και της οικονομίας. Έκανε ειδικές αναφορές στον κεντρικό ρόλο της Κρήτης και τη σημασία της για την ανασυγκρότηση της παράταξης και κάλεσε τους προοδευτικούς πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές.

«Στις 5 και στις 12 Δεκέμβρη, ελάτε να ψηφίσετε για να δώσετε δύναμη και φωνή στο Κίνημα. Δύναμη και φωνή για να μιλήσει για το πώς πρέπει να αλλάξουμε τις παθογένειες που ακόμα και εμείς υπηρετήσαμε. Αν το κάνουμε αυτό και δώσουμε προοπτική στο Κίνημα Αλλαγής, σας διαβεβαιώ ότι θα δώσουμε προοπτική στη χώρα»

Μίλησε για την ανάγκη αλλαγής του χρεοκοπημένου παραγωγικού μοντέλου της χώρας που συντρίβει τη δημιουργικότητα και τις δυνατότητες των πολιτών, ειδικά εκείνων που βρίσκονται στα μεσαία και χαμηλά στρώματα, ενώ οδηγεί την ύπαιθρο σε μαρασμό.  

«Αν θελουμε αλλαγή, χρειάζεται μια νέα πολιτική πρόταση που θα στηρίζεται σε τρεις άξονες: Στη ριζική αποκέντρωση της εξουσίας, στη διεύρυνση της παραγωγικής βάσης και στην αναδιανομή του πλούτου. Θα δημιουργήσουμε μια Ελλάδα που θα τους συμπεριλαμβάνει όλους και όχι μια κοινωνία των λίγων με στεγανά και αποκλεισμούς»

Σήμερα, ο Παύλος Γερουλάνος θα βρεθεί στα Ανώγεια όπου θα έχει συναντήσεις με φίλους και στελέχη ενώ θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο και θα επισκεφτεί την οικία του Νίκου Ξυλούρη.

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.