Στάση εργασίας από την ΕΣΗΕΑ μεταξύ 11 π.μ. και 4 μ.μ.

Για την πραγματοποίηση της Γεν. Συνέλευσης, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ κηρύσσει σε όλα τα Δημόσια και Ιδιωτικά ΜΜΕ της Αττικής την ίδια ημέρα 5ωρη στάση εργασίας από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Ως εκ τούτου, tozizanio.gr θα σταματήσει την μετάδοση ειδήσεων ως τις 4 μ.μ.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ:

-Έγκριση οικονομικού απολογισμού χρήσης 2019-2020, έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.

-Έγκριση οικονομικού προϋπολογισμού χρήσης 2020-2021.

-Εργασιακά – Διεκδίκηση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας – Απεργιακές Κινητοποιήσεις.

-Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη σύναψη νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και Ιδιωτικών Συμφωνιών με την ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, την ΕΡΤ Α.Ε., το Α.Π.Ε. – Μ.Π.Ε. A.E. και το Ελληνικό Δημόσιο.

-Κήρυξη απεργιών και στάσεων εργασίας.

-Ορισμός ημερομηνίας για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής, των Πειθαρχικών Συμβουλίων, των εκπροσώπων των εργαζομένων και των συνταξιούχων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, των μελών του Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος, των εκπροσώπων της ΕΣΗΕΑ στο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, καθώς και για έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας του Ταμείου Αλληλοβοηθείας της ΕΣΗΕΑ.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις ισχύουσες σχετικές αποφάσεις.

Για την είσοδο των μελών στον χώρο, θα χρειαστεί η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού και εγγράφου απόδειξης ταυτοπροσωπίας, ή πιστοποιητικού πρόσφατης νόσησης.

Για τη διευκόλυνση των συναδέλφων και για την αποφυγή συνωστισμού, έχει προβλεφθεί εγκατάσταση video wall σε εξωτερικό χώρο για όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τη Γενική Συνέλευση.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.