Ψεκασμένοι και …. Ψεκαστήρες…

ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ τους τόνους σε όλες σχεδόν τις ομιλίες του ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο στην Βουλή, αλλά και σε κάθε πόλη την οποία πηγαίνει μιλάει για τις ευθύνες της Κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά για την αποτυχία και την δραματική πορεία που έχει πάρει η πανδημία.
Επισήμανε μάλιστα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «δεν μπορεί πια να κρυφτεί» και ότι «είναι αυτός που έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να πείσουν τους πολίτες ότι δεν ευθύνεται κανένας άλλος, παρά μονάχα οι ίδιοι οι πολίτες για ό,τι συμβαίνει στη χώρα». Είπε πολλά για τις ευθύνες του πρωθυπουργού ο Αλέξης Τσίπρας για το ΕΣΥ, για τον μικρό αριθμό των υγειονομικών, για τους ανεμβολίαστους και τις ευθύνες που καταλογίζει στους νέους ότι δεν εμβολιζονται,αλλά το ωραιότερο το είπε στο τέλος.
Είπε δηλαδή ο κ. Τσίπρας, ότι ο Κυριάκος Μητστάκης είναι εκείνος «που βλέπει στη μισή Ελλάδα “ψεκασμένους”, ενώ έχει τοποθετήσει σε τρία κρίσιμα υπουργεία τους “ψεκαστήρες” του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, τα παιδιά του κ. Καρατζαφέρη» και όπως ήταν φυσικό έπεσε πολύ γέλιο… Από όσα μάθαμε πάντως οι τρεις «ψεκαστήρες» υπουργοί, δεν σχολίασαν καθόλου το πώς τους αποκάλεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.