ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκίνησε καμπάνια με όνομα «Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή» (Βίντεο)

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του αναφέρει πως ξεκινάει την καμπάνια του υπέρ του εμβολιασμού με τίτλο «Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή». Η οποία συνοδεύεται από ένα σποτ στο οποίο φαίνεται μία νεαρή κοπέλα να κάνει ένα τατουάζ γράφοντας πάνω «Ζωή». Την ίδια στιγμή ακούγεται η φωνή του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη να λέει «Δεν θες να εμβολιαστείς; Μην σώσεις!» όπως είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του εμφάνιση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τη στιγμή που οι δείκτες της πανδημίας καθημερινά καταγράφουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει διαρκώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να προστατέψει τη δημόσια υγεία. Βασικό στοιχείο της αποτυχίας της είναι τα χαμηλά ποσοστά στον εμβολιασμό, κάτι που οφείλεται και στην αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών, παρά τα εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για το σκοπό αυτό.

Από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού με όσα μέσα διαθέτει στο δημόσιο διάλογο και σε όλους τους χώρους που δρα και παρεμβαίνει. Αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει συστηματικά να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εντείνει τη δική του προσπάθεια, με μια επικοινωνιακή καμπάνια να πειστούν όλοι, νέοι και μεγαλύτεροι. Με κεντρικό σύνθημα τη λέξη “Ζωή”, καλούμε όλες και όλους να εμβολιαστούν για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές ακόμη κι αν νοσήσουμε.

Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή.»

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.