Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ η Αθήνα σήμερα

Ακινητοποιημένα είναι σήμερα Πέμπτη 18/11 Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον 41χρονο εργοδηγό, Πέτρο Γιάμαλη που σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου.

Οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες ζητούν τη λήψη μέτρων ασφάλειας, ενώ θέτουν πέντε κρίσιμα ερωτήματα στη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ για το δυστύχημα.

Σημειώνεται ότι τα λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια μεταξύ 9 π.μ. και 9 μ.μ. ενώ τα τρόλεϋ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας μεταξύ 1 μ.μ. και 3 μ.μ.

Άρση του δακτυλίου


Δεν θα ισχύσει σήμερα Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ), καθώς και της στάσης εργασίας των εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α). Η ΓΑΔΑ παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Πηγή: iefimerida.gr


Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.