Νίκος Ανδρουλάκης: Εισβολή στα εσωκομματικά μας να έρθουν να ψηφίσουν άνθρωποι με την κομματική ταυτότητα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ

«Eκλιπαρώ τους Έλληνες που δεν έχουν εμβολιαστεί να το πράξουν, η χώρα μας ζει τραγικές στιγμές. Όλες οι χώρες της Ευρώπης έχουν πολλά κρούσματα, αλλά δεν έχουν τους θανάτους που έχουμε στην Ελλάδα. Δεν έχουμε εμβολιαστική κάλυψη», ανέφερε ο υποψήφιος για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». Επέκρινε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ατολμία, τονίζοντας πως και οι σωστές αποφάσεις που έχει πάρει ήταν με διαφορά φάσης. «Δεν κάναμε τοπικές καμπάνιες, αργήσαμε τα εμβόλια πόρτα – πόρτα, το covid pass καθυστέρησε, η υποχρεωτικότητα σε δημόσιους λειτουργούς δεν έχει γίνει ακόμα. Εδώ που φτάσαμε, πρέπει να προχωρήσει η υποχρεωτικότητα και η τηλεργασία», υποστήριξε ο κ. Ανδρουλάκης κατηγορώντας τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ πως χρησιμοποιούν τη πανδημία για να κάνουν δημοσκοπική πολιτική.

Σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε κατηγορηματικά πως είτε εκλεγεί είτε όχι «θα είμαι στην παράταξή μου». «Πρέπει να διαφυλάξουμε την ενότητά μας και να έχουμε προοπτική. Πρέπει να απευθυνθούμε και στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν άλλα κόμματα τα τελευταία χρόνια, αλλά και στις νεότερες γενιές. Ήμουν πάντα εδώ, και εννοώ στο ΠΑΣΟΚ. Θεωρώ ότι μπορούμε να κρατήσουμε τα σύμβολά μας και το όνομά μας. Το μεγάλο ζήτημα είναι ποιος θα έχει ένα σύγχρονο πολιτικό πρόγραμμα, σύγχρονο πολιτικό δυναμικό, και ποιος θα ξαναχτίσει με το λαό σχέση εμπιστοσύνης», πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Συμμερίστηκε τις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου, ότι στελέχη της ΝΔ «παρεμβαίνουν» υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων, λέγοντας πώς είναι απαράδεκτο να έρθουν να ψηφίσουν άνθρωποι έχοντας στην τσέπη τους κομματική ταυτότητα της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτό είναι εισβολή στα εσωκομματικά του κόμματός μας και είναι κατευθυνόμενος», σημείωσε ενώ υπογράμμισε πως δεν κλείνει το μάτι ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε στη ΝΔ.

Τέλος για τη συμφωνία διεξαγωγής του debate ανέφερε πώς υποχώρησε από τους όρους που έθετε για να γίνει.

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.