Παύλος Γερουλάνος: Αρνητής Αυτοκριτικής ο κ. Μητσοτάκης

Ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη και θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 18:30 στο Mediterranean Palace, μιλώντας το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 96,5 και τον δημοσιογράφο Άγγελο Γαβρή μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο χθεσινό διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι αρνητής της πραγματικότητας και της αυτοκριτικής. Ακούσαμε ένα διάγγελμα στο οποίο πάλι θέλει να μας πει ότι εκείνος τα έκανε όλα σωστά και εμείς λάθος. Την ίδια ώρα, όμως, που ο κ. Μητσοτάκης έλεγε στο ΠΑΜΕ στην Αθήνα να μην κάνει συγκέντρωση, άφηνε στη Θεσσαλονίκη στον Άγιο Δημήτριο να γίνεται κοσμοσυρροή. Αυτό στέλνει διπλά μηνύματα. Στέλνει το μήνυμα ότι τελικά τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο σοβαρά και ότι απλώς τα εργαλιοποιεί η κυβέρνηση για να πετύχει τους στόχους της. Δεν είναι έτσι. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Τα ίδια μέτρα που πρέπει να κρατάει το ΠΑΜΕ, πρέπει να κρατάμε και στην εκκλησία. Τα ίδια μέτρα που πρέπει να κρατάμε στο θέατρο, πρέπει να κρατάμε και στο γήπεδο. Δείτε τη διαφορά μεταξύ του πρώτου κύματος και των άλλων. Στο πρώτο κύμα η κυβέρνηση ήταν συνεπής στη γλώσσα της και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. Ξέραμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε. Από το δεύτερο κύμα που άρχισε η διγλωσσία υπήρξαν προβλήματα. Άλλα έλεγε η κυβέρνηση για την αγορά, άλλα για την κοινωνία. Άλλα έλεγε για τους συμπαθούντες τη ΝΔ και άλλα για τους αντιπαθούντες. Δεν μπορείς να έχεις διγλωσσία και να περιμένεις ότι ο κόσμος θα πάρει καθαρά μηνύματα.»

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.