ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/11/2021

Ο ΚΑΙΡΟΣ : Στα Δυτικά προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στην Ανατολική Πελοπόννησο, τη Δυτική Κρήτη και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, το Κεντρικό και το Βόρειο Αιγαίο μεμονωμένες καταιγίδες που βαθμιαία θα ενταθούν. Τα φαινόμενα από το απόγευμα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στο βορειοανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ στα δυτικά θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 και πιθανώς στο Ιόνιο τοπικά 9 μποφόρ, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5, που γρήγορα θα στραφούν σε νότιους 5 με 7 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ στα βόρεια θα φτάσει τους 10 με 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στα νησιά του Ιονίου τους 18 με 20 βαθμούς και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.