Για την επενδυτική συνεργασία Ελλάδας – Νιγηρίας συζήτησαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και Νιγηριανοί αξιωματούχοι

  Η συνεργασία Ελλάδας και Νιγηρίας στον τομέα των επενδύσεων αποτέλεσε αντικείμενο συνάντησης που είχε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, με αξιωματούχους από τη συγκεκριμένη χώρα.

   Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός «συναντήθηκε με τον CEO @BOINigeria Olukayode A. Pitan, τον CEO @nipcng Emeka Offor και τον αναπληρωτή διευθυντή, Oladipupo Adesean και συζήτησαν για τη συνεργασία Ελλάδας – Νιγηρίας στον τομέα των επενδύσεων».

   Υπενθυμίζεται ότι το Ελληνο-Νιγηριανό Επιμελητήριο διοργανώνει αύριο, σε συνεργασία με την πρεσβεία της Νιγηρίας στην Ελλάδα, ετήσιο οικονομικό και επιχειρηματικό φόρουμ, στο Domotel Kastri Hotel, ώστε να συζητηθούν και να ανταλλαχθούν απόψεις, και επιχειρηματικά σχέδια.

   Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, φέτος στο φόρουμ οι ομιλητές θα αναφερθούν στις επιχειρηματικές ευκαιρίες που εμφανίζει η Νιγηρία και θα αναλύσουν τις διαδικασίες για όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις δραστηριότητες τους, στην συγκεκριμένη οικονομία της Αφρικής.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.