Χρηστίδης: Πιστεύω στο ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής, ένα κίνημα από κάτω προς τα πάνω, που αλλάζει τα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό

«Για μένα, η πρόκληση είναι να γίνουμε κίνημα ξανά, από κάτω προς τα πάνω, αυτό αλλάζει τα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό. Πιστεύω στο ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής, ένα κίνημα, από κάτω προς τα πάνω, που ανοίγει ευκαιρίες σε όλους, αντιμετωπίζει θεσμικά τις αδικίες και ανισότητες, είναι δίκαιο και τολμά τα μεγάλα μεταρρυθμιστικά άλματα, χτίζοντας πάντοτε τα θεμέλια των κοινωνικών αλλαγών με όραμα τις επόμενες γενιές» τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, στην ομιλία του στην κεντρική εκδήλωση της Αθήνας, το βράδυ της Πέμπτης.

   «Η γενιά που χτυπήθηκε με τον πιο βάναυσο τρόπο από τις απανωτές κρίσεις, τις οποίες συνεχίζουμε να βιώνουμε, βρίσκεται πάλι μπροστά σε τεράστιες προκλήσεις που αφορούν την ποιότητα ζωής τους, την εκπαίδευση, την εργασία, τον οικογενειακό τους σχεδιασμό και το κοινωνικό και περιβαλλοντικό τους μέλλον. Χωρίς ελεύθερο χρόνο, χωρίς ποιότητα ζωής. Ταυτόχρονα, πιστεύω σε ένα κράτος που δίνει ευκαιρίες στους πολίτες, κάνοντας την ψηφιοποίηση συστατικό της ζωής του, ενώ, ταυτόχρονα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και άμεσα όλες τις κρίσεις που ήρθαν ή θα έρθουν» είπε ο Π. Χρηστίδης καλώντας «όλους τους νέους, όσους απέχουν πολλά χρόνια, όσους στέκονται κριτικά και επικριτικά απέναντι στο πολιτικό σύστημα να έρθουν μαζί μας, να φτιάξουμε ένα πλειοψηφικό ρεύμα, που δίνει ξανά ελπίδα στους Έλληνες και καθιστά την Ελλάδα πρωταγωνιστή των ευρωπαϊκών και διεθνών εξελίξεων».

   Όπως σημείωσε, «την επόμενη Κυριακή δεν θα έχουμε πρόεδρο. Η 5η Δεκέμβρη είναι η ευκαιρία που έχει το κίνημά μας να καταγράψει την δύναμη της πολιτικής πλατφόρμας κάθε υποψηφίου, οι οποίοι όπως φάνηκε και στο debate, μπορεί να εμφορούνται από μια κοινή σοσιαλδημοκρατική ιδεολογία, αλλά έχουν και σαφείς διαφορές στον τρόπο που προσεγγίζουν τα πράγματα. Στις 5 Δεκέμβρη πρέπει να δυναμώσουμε μέσα στο κόμμα τις φωνές που μας εκφράζουν, να επιλέξουμε ποια σοσιαλδημοκρατία μας εκφράζει. Και στις 12 Δεκέμβρη θα επιλέξουμε πρόεδρο».

   Ο Π. Χρηστίδης αναφέρθηκε στην επαφή που είχε με τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα, αλλά και μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με ανθρώπους «από κοινωνικές, επαγγελματικές και ηλικιακές ομάδες που είχε θολώσει ή είχε πάψει να φτάνει η φωνή του ΠΑΣΟΚ» και πρόσθεσε:

   «Αυτές οι φωνές θέλω να συνεχίσουν να ακούγονται και την επόμενη μέρα και αυτή την εντολή ζητώ να μου δώσουν οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες την Κυριακή, ώστε να πολλαπλασιάσουμε τη φωνή μας» είπε, σημειώνοντας ότι «τέλειωσε η περίοδος των συμβιβασμών. Δεν συμβιβαζόμαστε με χαμηλότερες προσδοκίες».

   Τονίζοντας ότι δεν δίνει μάχη συμβόλων, καθώς «η σημαία του ΠΑΣΟΚ δεν υπεστάλη ποτέ από την φυσική έδρα της Χ. Τρικούπη», αλλά πολιτικής, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής, με επίκεντρο τις λύσεις για τους μη προνομιούχους του 2021».

   «Δεν κατέβηκα να κερδίσω κανένα, δεν νιώθω αντίπαλό μου κανένα. Κατέβηκα για να τα αλλάξουμε όλα. Όλοι μαζί με ενότητα και δύναμη την επόμενη μέρα των εκλογών, θα κάνουμε το κίνημά μας πρωταγωνιστή στην πολιτική ζωή της χώρας. Θέλουμε νεότητα και ενότητα» σημείωσε, τέλος, ο Π. Χρηστίδης.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.