Τις 120.000 προβολές ξεπέρασε το προεκλογικό σποτ «Καλημέρα!» του Παύλου Γερουλάνου

Το προεκλογικό σποτ «Καλημέρα! – ένα σποτ για αυτά που μας ενώνουν»  που δημοσίευσε ο Παύλος Γερουλάνος την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στα κοινωνικά δίκτυα, έχει ήδη ξεπεράσει τις 120.000 προβολές στο facebook και έχει αγαπηθεί από ψηφοφόρους όλων των υποψηφίων. Αυτός ήταν και ο στόχος άλλωστε, να δώσει έναν κινηματικό χαρακτήρα, να μιλήσει για όλα όσα ενώνουν και να ενισχύσει τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές στις 5 και 12 Δεκεμβρίου.

«Θέλαμε με αυτό το σποτ, αυτή η μελωδία να φτάσει παντού, σε κάθε σημείο της Ελλάδας, σε κάθε κινητό και laptop και να γίνει συμμετοχή, να γίνει κίνημα, να γίνει ψήφος, να γίνει Αλλαγή. Και πιστεύω τα καταφέρνουμε» αναφέρει ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο Παύλος Γερουλάνος έχει εμφατικά υποστηρίξει ότι η ευρεία συμμετοχή στις εκλογές έχει τη δύναμη να φέρει τη μεγάλη πολιτική αλλαγή και για αυτόν τον λόγο έκανε προσπάθειες να εφαρμοστεί η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψήφου τόσο για τους πολίτες που ψηφίζουν στην Ελλάδα όσο και για τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.