Δεν διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας – Είναι εντατική με παροχή οξυγόνου

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ: Στο νοσοκομείο «Σωτηρία», νοσηλεύεται λογω COVID 19 ο Γιώργος Τράγκας, καθώς «αισθάνθηκε σημαντική επιβάρυνση από τα συμπτώματα », σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κ.ΕΛ.ΑΝ, Πάρις Κουρτζίδης.

Σε νεότερη ανάρτησή του, τα ξημερώματα της Κυριακής, ο δημοσιογράφος έκανε γνωστό πως ο κ. Τράγκας διασωληνώθηκε και καλείται να δώσει «ιδιαίτερα κρίσιμη» μάχη, η οποία όπως ο ίδιος εξήγησε χθες το βράδυ, δεν απέδιδε την πραγματικότητα και εξήγησε οτι επρόκειτο για εισαγωγή στην εντατική και οτι του δοθηκε παροχή οξυγόνου.

Όπως είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος  ο Γιώργος Τράγκας πριν μέρες, είχε μολυνθεί με κοροναϊό και παρέμενε με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά σε καραντίνα.

Οπως γραψαμε και χθες στην σχετική ανάρτηση του, ο Γιώργος Τράγκας τότε έγραψε: «Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη. Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι»

Και συνέχισε γράφοντας «Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων». Κατά τα άλλα – γράφει -θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου, μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τράγκας την περασμένη Τρίτη

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.