Τσίπρας και Ρότσα συζητάνε για ποδόσφαιρο…

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στην Ηγουμενίτσα στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ήπειρο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον παλιό άσσο και πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, και ο οποίος σήμερα είναι προπονητής του Θεσπρωτού.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό με τον Αλέξη Τσίπρα να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ρότσα και να λέει χαρακτηριστικά για αυτόν ότι “είναι ο άνθρωπος που είχα φωτογραφία πάνω από το κρεβάτι μου”.

Πάντως συζήτησαν πολλά θέματα και κυρίως για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το ποδόσφαιρο και ειδικά οι ομάδες της επαρχίας.

Και ακόμη συζήτησαν για το φαινόμενο που λέγεται Λιονέλ Μέσι και επίσης για τις διώξεις των Αριστερών στην Αργεντινή του Βιντέλα μέχρι τον Παναθηναϊκό της δεκαετίας του ΄80.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα εξήγησε πώς έμεινε έξω από την εθνική ομάδα της Αργεντινής που κατέκτησε το Μουντιάλ του 1978 λόγω των αριστερών του φρονημάτων. Ο δε Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε την πρώτη φορά που πήγε σαν μικρό παιδί στο γήπεδο της Λεωφόρου για να δει τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό απέναντι στον Πανιώνιο με τον Ρότσα τότε να βρίσκεται απέναντι στον Σαραβάκο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρότσα, μιλώντας πρόσφατα στην εφημερίδα “Puntal” της Αργεντινής, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κρίση στην Ελλάδα, αλλά και στη στήριξή του στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.