Νίκος Χαρδαλιάς: Οι ένοπλες δυνάμεις στο πλευρό της κοινωνίας


      «Οι ένοπλες δυνάμεις αποδεικνύουν για άλλη μία φορά ότι βρίσκονται στο πλευρό της κοινωνίας. Αισθανόμαστε τιμή και απόλυτο σεβασμό στις ένοπλες δυνάμεις που έχουν αναλάβει το κομμάτι της ευθύνης που τους αναλογεί και στο θέμα της πανδημίας. Συγκροτημένα προσφέρουν και συνεισφέρουν στην προσπάθεια και του υπουργείου υγείας και της κυβέρνησης και ολόκληρη την κοινωνία», τόνισε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, επισκεπτόμενος το εμβολιαστικό κέντρο στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠΑ στην Πάτρα.

      Ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε ότι οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται κοντά στους πολίτες και στις περιπτώσεις των φυσικών καταστροφών, αναφέροντας ότι «όλοι οι σχηματισμοί μας βρίσκονται σε ετοιμότητα έτοιμοι να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της πολιτικής προστασίας, και στο πλευρό των περιφερειών».

      Ο υφυπουργός ευχαρίστησε και συνεχάρη το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων που στελεχώνει το εμβολιαστικό κέντρο στην Πάτρα και τόνισε ότι «όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, πλέον εμπιστεύονται την επιστημονική κοινότητα και το πρόγραμμα των εμβολιασμών προχωράει πάρα πολύ καλά».

      Ο κ. Χαρδαλιάς νωρίτερα επισκέφθηκε τις αεροπορικές βάσεις της Ανδραβίδας και του Αράξου.

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.