ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Κομματάρχης,που ασεβεί απέναντι στους θεσμούς ο πρωθυπουργός

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσώπος του Κινήματος Αλλαγής Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Σε μια πρωτοφανή επίδειξη αντιθεσμικής λειτουργίας και κομματικού πατριωτισμού ο κ. Πρωθυπουργός επέλεξε να ζητήσει συγνώμη και να αναφωνήσει ντροπή, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα για τα δέκα συνολικά πολιτικά πρόσωπα που στοχοποιήθηκαν στην υπόθεση Novartis και ουσιαστικά αθωώθηκαν πανηγυρικά. Και αναφέρθηκε ονομαστικά μόνο στα στελέχη της Ν.Δ.

Αντιπαρέρχομαι την πολιτική απρέπεια που υποδηλώνει την κομματική αντίληψη του κ. Μητσοτάκη για την λειτουργία των θεσμών. Δεν είχαμε σκοπό να δώσουμε συνέχεια αν σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δεν προέβαινε, μετά την αυτονόητη αντίδραση του κ. Βενιζέλου, στην απίστευτη δήλωση ότι είναι δουλειά του κ. Ανδρουλάκη να υποστηρίξει τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ.

Αλήθεια, ο Ευάγγελος Βενιζέλος Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Σαμαρά και πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Στουρνάρας Κεντρικός Τραπεζίτης της Χώρας, ο Ανδρέας Λοβέρδος για πολλά χρόνια Υπουργός σε διαφορετικές Κυβερνήσεις και ο Γιώργος Κουτρουμάνης επίσης Υπουργός δεν άξιζαν της Πρωθυπουργικής προσοχής;

Δυστυχώς, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος πιστοποίησε μια ακόμη θλιβερή πραγματικότητα. Ότι ο κ. Μητσοτάκης από το βάθρο του δήθεν σύγχρονου Πρωθυπουργού μεταπίπτει εν όψη των δυσκολιών της διακυβέρνησής του σε κομματάρχη που ασεβεί απέναντι στους θεσμούς και ιδιαίτερα αυτόν της Δικαιοσύνης. Κρίμα!”

ΝΑ σημειώσουμε ότι η δήλωση αυτή του Κώστα Σκανδαλίδη έγινε με αφορμή τα όσα είπε ο πρωθυπουργός κατά την συζητήση της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ στην Βουλή, για τα πολιτικά πρόσωπα που στοχοποιήθηκαν στην υπόθεση NOVARTIS και ουσιαστικά αθωώθηκαν από την Δικαιοσύνη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.