Οι τομεάρχες ‘Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θ. Δρίτσας και Γ. Τσίπρας, απαντούν στον Μητσοτάκη, για την αναφορά του ότι κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν παραβρέθηκε στην υποδοχή των Ραφάλ  

Στην ανακοίνωσή τους οι τομεάρχες αναφέρουν: «Σε αποστροφή του λόγου του, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στα Ραφάλ, είπε απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: «Ούτε ένα στέλεχός σας δεν καταδέχθηκε να έρθει στην τελετή υποδοχής». Ακολούθως υποστηρίζουν: «Αφού μετέτρεψαν την υποδοχή των Ραφάλ σε κομματική εκδήλωση, σε ελεεινό κομματικό πανηγύρι, λες και δεν αφορούν την εθνική άμυνα, ή λες και αγοράστηκαν με χρήματα της ΝΔ, κάτι που δεν έχει κάνει καμιά κυβέρνηση στη μεταπολίτευση. Αφού συνειδητά και επιδεικτικά δεν κάλεσαν κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα, κανέναν πολιτικό αρχηγό, παρά μόνο τους βουλευτές σχετικής επιτροπής της Βουλής. Ο ανεκδιήγητος Πρωθυπουργός εγκαλεί τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που δεν παρέστη κανένα στέλεχός του στην τελετή υποδοχής. Είναι κοινός ψεύτης και άνθρωπος με θράσος που δεν γνωρίζει όρια.. Και, δυστυχώς, ο πρωθυπουργός της χώρας. Τόσο απλά». 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.