Κηδεύτηκε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα το μεσημέρι στον πρώην υπουργό και δικηγόρο Δημήτρη Τσοβόλα, η σύζυγός του, Κατερίνα Γιώτη, τα δύο παιδιά του και τα εγγόνια του, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοί του δικηγόροι και πολιτικός κόσμος.

Η εξόδιος ακολουθία του ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη Πέμπτη, σε ηλικία 79 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο, έγινε στο Α’ Νεκροταφείο και ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης, η Βασιλική Θάνου, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Χρήστος Παπουτσής, η Όλγα Γεροβασίλη, η Λούκα Κατσέλη, ο Αλέξης Κούγιας, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος κ.ά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης προσερχόμενος στην εξόδιο ακολουθία του ιδρυτικού μέλους του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργού, Δημήτρη Τσοβόλα, έκανε την ακόλουθη δήλωση: O Δημήτρης Τσοβόλας ήταν ιδρυτικό μέλος της παράταξης μας. Έδωσε αγώνες με ανιδιοτέλεια, αγώνες πάντα στο πλευρό των πιο αδύναμων Ελλήνων , αγώνες για να αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο. Πρωταγωνίστησε δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου και πραγματικά θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ σημαντικός για όλους εμάς και για όλο τον ελληνικό λαό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.