ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΝΩ ΑΝΟΙΚΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΤΑ ΜΙΝΙ-ΜΑΡΚΕΤ, Η ΑΓΟΡΑ ΡΕΝΤΗ, Η ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ, ΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ, ΤΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ

Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ οι λαϊκές αγορές και ορισμένα καταστήματα.

Η Αγορά του Ρέντη θα είναι ανοικτή μέχρι και το μεσημέρι, ενώ ανοικτή θα είναι και η Βαρβάκειος Αγορά στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης ανοικτά θα είναι τα αρτοποιεία αλλά και τα ζαχαροπλαστεία. Κανονικά θα λειτουργούν οι λαϊκές αγορές και τα ιχθυοπωλεία. Ανοικτά θα είναι και τα  Μίνι-Μάρκετ. Αναφορικά με το ωράριο, έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του ΟΚΑΑ και, όπως αναφέρεται, οι φούρνοι και τα ιχθυοπωλεία θα παραμείνουν ανοικτά όλο το βράδυ της Κυριακής έως και το απόγευμα της Καθαρής Δευτέρας.

Ωστόσο τα Σούπερ-Μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά και οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τα σαρακοστιανά τους ψώνια ανήμερα σε μεγάλες αγορές του Λεκανοπεδίου ή σε συνοικιακά καταστήματα Μίνι-Μάρκετ που θα λειτουργούν.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, η  Παναττικής Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών: «Με επάρκεια σαρακοστιανών εδεσμάτων εξαιρετικής ποιότητας και χαμηλές τιμές οι λαϊκές αγορές στην Αττική αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι έτοιμες να υποδεχτούν όλους τους καταναλωτές που σταθερά τις επιλέγουν και την περίοδο της Μεγάλης Σαρακοστής.

Παρά τις συνεχείς ανατιμήσεις σε μία σειρά αγαθών στην ελληνική αγορά, οι πωλητές των λαϊκών επιλέγουμε για τους πάγκους μας, προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα τους, την ιδιαίτερη νοστιμιά τους και όπως πάντα, για τις χαμηλές τους τιμές.

Έτσι στη λαϊκή αγορά της γειτονιάς τους οι καταναλωτές μπορούν να ανακαλύψουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία θαλασσινών, σαρακοστιανών εδεσμάτων, φρέσκων φρούτων και λαχανικών τα προϊόντα εκείνα που επιθυμούν να βάλουν στο οικογενειακό τραπέζι.

Για ακόμα μία φορά λοιπόν οι λαϊκές αγορές στέκονται δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή, προστατεύοντας όχι μόνο το εισόδημά του αλλά και την υγεία του, τηρώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης όλα τα μέτρα που έχει θεσπίσει η πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας».

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.