Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής 20-22/5 ανακοίνωσε ο Ανδρουλάκης ενώ στις 8/5 θα εκλεγούν από τα μέλη, οι ηγεσίες στις τοπικές οργανώσεις και οι νέοι σύνεδροι

“Στις 8 Μαΐου εκλέγουμε με δημοκρατικό τρόπο τις τοπικές μας οργανώσεις  και συγχρόνως τους αντιπροσώπους που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο 2 εβδομάδες μετά, που ξεκινάει την Παρασκευή 20 Μαΐου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 22/5” ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στην συνεδρίαση της ΚΕ του Κινήματος.

Παράλληλα    η αυτοοργάνωση αγκαλιάζει κινήματα, πρωτοβουλίες σε όλες τις θεματικές της πολιτικής δράσης. Θα είναι μία διαρκής διαδικασία. Το πεδίο σύνθεσης ενός σύγχρονου προοδευτικού μετώπου απέναντι σε κατεστημένα που κρατούν πίσω τη χώρα, υπονομεύοντας την προοπτική των επόμενων γενεών.

Θα γίνει πολιτική κουλτούρα που θα αποκαταστήσει τη σχέση μας με τον Ελληνικό λαό.  Δεν υπάρχουν τείχη, μόνο μεράκι και ανιδιοτελής προσφορά για συνεργασία και συλλογικότητα.

Και τέλος το Ψηφιακό Κόμμα. Ένας άμεσος ψηφιακός σύνδεσμος όλων των παραπάνω δυνάμεων.  Ένας τόπος διαλόγου, ένας τόπος συναπόφασης για μεγάλα ζητήματα που οφείλουμε να ακούμε τη φωνή και τη βούληση όλων των κοινωνικών δυνάμεων της παράταξης. 

Προχωράμε όλοι μαζί. Όλοι μαζί αγκαλιάζοντας τις αγωνίες όλων των Ελλήνων, Μαζί ανατρέπουμε κατεστημένα.

Μαζί δίνουμε ελπίδα. Μαζί κάνουμε την κοινωνία πρωταγωνιστή. Μαζί θα νικήσουμε. Και αυτή τη νίκη δεσμεύομαι προσωπικά θα είναι μια μεγάλη νίκη στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όταν η Δημοκρατική Παράταξη θα είναι στην όχθη των νικητών. Κοιτώντας την όχθη των ηττημένων της συντήρησης, της αριστεράς και της δεξιάς. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.