Το μεγάλο ευχαριστώ της ΕΡΤ για την μεγάλη συμμετοχή, περισσότερων από 100.000 τηλεθεατών στην εκπομπή “ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ” που συγκέντρωσαν 363.501 ευρώ για την ενίσχυση του Ουκρανικού λαού

Η ΕΡΤ εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες της στους περισσότερους από 100.000  πολίτες που στήριξαν εμπράκτως την προσπάθεια της δημόσιας Τηλεόρασης και της εκπομπής «Μουσικό Κουτί» των Νίκου Πορτοκαγλιυ κξαιθ της Ρενας Μόρφη,  σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την οικονομική ενίσχυση του δοκιμαζόμενου, από τη ρωσική εισβολή, ουκρανικού λαού. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ανήλθε σε 363.501 ευρώ.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν 209.248 ευρώ από τηλεφωνήματα και μηνύματα που έστειλαν οι πολίτες στον πενταψήφιο αριθμό 14700 (τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου) και επιπλέον 154.253 ευρώ από καταθέσεις πολιτών στον τραπεζικό λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Μάλιστα, είναι συγκινητικό ότι στην πλειονότητά του και το δεύτερο ποσό συγκεντρώθηκε από τις προσφορές απλών πολιτών που έσπευσαν να συνδράμουν, ενώ δεν έλειψαν και μεγαλύτερες καταθέσεις από επιχειρηματίες και εταιρείες οι οποίες δεν θέλησαν να δημοσιοποιήσουν τη συνεισφορά τους.

Όπως είχε προαναγγελθεί, το σύνολο του ποσού θα μεταβιβασθεί απευθείας από τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνη Αυγερινό, στον Ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.